Den første

Så skriver man så den første post på sin første blog. HVOR bliver det dog spændende!!!!
Jeg har en klar ide med hvad denne blog skal indeholde, men ingen ide om hvordan den vil udvikle sig og ændre sig efterhånden. Det bliver klart spændende. Mitlivminblog (mit liv min blog) er om mit liv, sjovt nok, og om alle de kreative og sjove ting jeg kan finde på samt historier både posetive og mindre posetive men sjove historier fra hverdagen og de mindre hverdags aktige dage.
Mere eller mindre de små eventyre fra det helt almendelige liv.
Dog må alle der kunne finde på at læse dette undskylde hvis der er nogle stavefejl, grammatikfejl eller andet. Det er helt nyt og er stadig ved at finde ud af det hele ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *