Påskefrokost cupcakes

Så jeg skulle tiPåskefrokost cupcakesl påskefrokost i går ved svigerfamilien og besluttede mig for at ud over at skulle have frikadeller med så ville jeg ud og bage. Valget faldt på to slags cupcakes.

Der stod i opskriften at der ville komme cirka 12 cupcakses ud af hver portion og da det ikke var et lille selvskab mig og min kæreste skullel til så fandt jeg det meget passende. Men det blev til 20 cupcakes af hver slags. Da jeg havede bagt og puttet topping på så skulle det lige smages om de var gode nok 😀 . Så der forsvandt en af hver slags til at vi lige kunne smage dem. NUMS!!.

Men så det endte med at jeg tog 19 med af hver slags til påskefrokosten og selvom vi alle var mætte af maden til bristepunktet og derfor ikke alle blev spist på selve dagen, forsvandt de hurtigt da de fleste gerne ville have nogle med hjem. STOR SUCCES!!! WEEEE!!!! 😀 Så hjemme hos mig findes der kun en, på nuværende tidspunkt, tilbage som min kæreste endnu har til gode at guffe i sig. Men den bliver nok spist i dag 😀 .

  • Den første slags blev peanut cupcakes

DenneHome var en succes. Dog stod der i opskriften at man skulle smelte noget chokolade og tilføre dette til dejen, dette havde jeg imidlertid glemt alt om og først efter de var belevet bagt så jeg min fejl. Først kom der skuffelse over fejltagelsen og så ængstelse over om de så smagte godt eller kedeligt. Men min bekymringer blev gjordt til skamme og det viste sig at de var meget lækre.

En chokolade dej med peanuts i. Og frostingen er en chokolade frosting med peanutbutter i samt nogle peanuts til pynt på toppen. Af begge to syntes jeg at denne smagte bedst. Den var ikke super sød og havede selvfølgelig en nøddesmag som heller ikke overtog smagsintrykket. Dog var det bedste frostingen som fik hele kagen til at være perfekt. Frostingen var sådan at man kunne spise den uden kagen selv uden at det ville være alt for vammelt, det var dejligt at slikke skeen jeg havde brugt til at blande den 😀 hehe.

Hvis der også havede været karamel i kunne jeg forestille mig at den ville have blevet lidt sniges agtig.

  • Den anden slags dumle cupcakes

20150406_101425

Denne var så min kærestes ynglings. En ikke for sød dej med chokolade i, dog ikke så meget at den ville karakteriseret som en chokoladekage. Det der spillede rigtigt godt med smagen var at der var citronskal (økologisk self), i som gav et strejf af friskhed, og self strejf af citron, som gjorde at det ikke bare en sukker sød kage. Da dejen var fordelt i papirformene blev der også trykket en dumle karamel ned i hver form. Dette gav en dumle midte og et strejf af dumle i resten af kagen.

Jeg har dog snydt lidt med frostingen. For noget tid siden købte jeg en bøtte med frosting base hvor man kun skulle tilføjre flødeoist og flormelis os hvis man ville farve og smag. Denne brugte jeg. Frostingen smagte ikke for sødt men derimod smagte godt men anderledes. Men det gav en blødhed til kagen som passede dejligt ind i den totale smagsoplevelse.
Og denne frosting base bøtte købte jeg i rema 1000, sammen med det købte jeg også de forme som kagerne er bagt i.

Dog skal det siges at jeg har nogle silikone forme til cupcages som jeg puttede papir formene ned i for at de holdte formene, så papiret ikke foldede ud og derved ville give lidt flade cupcakes.
Har jeg prøves før, dette gav et meget bedre resultat og så meget bedre ud.

Hvis i er intraseret i opskrifterne så skal i ind på siden “mad og bagning”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *