Resevations forvirring

Som tjener skal man jo håndtere mennesker, også over telefonen når de ringer. De fleste af gangene gerne vil de resevere et bord til en eller anden dag. I dag havde jeg den sjove fornøjelse med at snakke med en kunde som vidste præcis hvilken dag hun gerne vil resevere et bord til.

Min chef hvade snakket med hende, og slået op i vores kalender den pågældende dag. Da han havde andre pligter giver han røret til mig for at jeg skal tage bestillingen.

Mig: Hej, du ville gerne bestille bord til den 17/4. Til hvor mange personer?
Hende: 4.
Mig: Hvad tid?
Hende: den 17 april (hun  lyder lidt overbærende i stemmen)
Mig: nej, hvad tid?
Hende: Nej, den 17 april jeg har lige snakket med ham den anden og han sagde at der var plads den dag. (Her tror jeg hun midstede tolmodigheden med mig  te Hehe)
Mig: Ja der er plads den dag, jeg spøger hvad tid vil i gerne spise? 😀
Hende: …….. Nåååå.. Ja kl. 18 (hun griner lidt).
(resten fortsætter som normalt)

Sådan nogle små ting er helt vildt hyggelige. Trods jeg er lidt forvirret i staten, når de svare med dagen til mit spørgsmål om hvornår de gerne vil have deres resevation til.
Der er altid nogle kunder man bare hygger sig godt med og så er der andre der gerne vil have mig lidt i baggrunden. Men de gange hvor man kan grine over små misforståelser er noget som jeg er sjovt, det er også de historier jeg fortæller min kæreste når jeg kommer hjem. Den mest hyppige lille sjove ting, er når de bestiller sodavand eller fadøl og jeg spøger hvilken størrelse de gerne vil have og de så svare mig, ja…. xD Hvortil efter nogle sekunder de siger how ja hehehehe og så svarer eller også så vil dem som de er taget med ind på resturenten sige til dem: Heheh hun spurgte om størrelsen og du svarede ja xD og så griner vi alle sammen lidt af det.

Det lyder måske en del banalt, men der er ikke mange sjove stunder i mit job. Nogle gange er der ikke så mange og så er der en del extra opgaver jeg lige kan lave. Og nogle gange styrter jeg rundt for at kunne nå det hele. Så de små underlige stunder er det som jeg kan smile skævt af og fnise lidt af. Dette kan gøre nogle kedelige arbejdsopgaver lidt mere sjove.

Jeg elsker især når der kommer en venindeflok ind og de er lidt oppe i årene at fx en af dem skal have pensionist prisen og jeg kan sige ej, er du sikker på det? ;D Fordi for det meste kan man faktisk ikke se det og hvis man kan så bare sige det aligevel. Og så giver de altid et stort smil og griner og bliver sååå glade, at man da ikke kan se det ;D. Det er nok noget af det jeg holder mest af. Nogle gange hvis de bestiller mere af et eller andet og jeg kan se at det er til en af kvinderne ved bordet, så kan jeg lige fx sige, ja til den unge dame henne i hjørnet. 😀
Det er nok noget af det fedeste. At grine og have det sjovt med kunderne.

Det er nok det bedste ved mit arbejde, ud over dem portion mad til hver vagt der følger, den er nu også ret dejlig 😀 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *