Shoppetur ude i solen

Så kan man rigtigt mærke at det er forår!!!! Var ude og shoppe i det dejlige solskindsvejr og det var simpelthen fantastisk at være ude og mærke solen i ansigtgt og gå ude i gågaden. Samt også på tide! Vinterens tøjstil har jeg syntes var lidt kedelig og er mere end glad for at det nu er kommet nyt til butikkerne!! 😀
20150414_145443Ud af alt det jeg købte er jeg især glad for denne lille sag. En sød vid bluse som man kan bruge både til fest og til lidt pænere end bare at være hjemme og drysse. Jeg elsker udsmykningen foran men det som jeg er mest betaget af er at der er en lukning foran ved halsen som får den til at sidde bare perfekt, samt pynter.

Jeg kan ikke vente til at jeg skal noget så jeg kan have den på. Har allerede lidt planlagt at have den på til en venindes fødselsdag som jeg snart skal til 😀 .

Jeg havde håbet på flere farver da det nu er forår, men det shokerede mig lidt at opdage at i mange tøj forretningr at det som har farver i sig og minder mest om forår er kjoler og bluser med blomster motiv på. Ikke kun en blomst men flere blomster over hele kjolen. Små og store.

Jeg syntes dette kan se pænt ud til nogle. Faktisk har jeg en veninde som ser abselut yndig ud i sådan noget. Men jeg ved ikke helt…. Når jeg tager noget på hvor der bare er blomster over alt, så syntes jeg det er lidt blomster overload. Det er ikke helt min stil. Så købte ikke hele butikken 😉 men derimod genner jeg pengende til sommer hvor jeg håber der kommer nogle farver og noget tubang i tøjet.

Det lidt flaverende kan jeg godt lide og jeg leder lidt efter en kjole der har dette.

Men så er der vel nogle der vil sige at man kan gå ind på nettet og se at der er mange søde kjoler der hverken har blomster over det hele og som har lidt farve og som også er vildt søde. Og ja jeg har set dem men jeg er sådan en shopper som mærker på stoffet om det er god kvali til prisen. Jeg har tit fundet super søde ting til billige penge.

Jeg vil desværre ikke bruge en million milliard på tøj, og bestemt ikke på kun en kjole. Ville gøre mig fattig på kort tid eller ville gøre at jeg nærmest intet tøj havde.

Så jeg glæder mig til at sommerfarverne kommer ud i butikkerne, mangler en farverig flot kjole 😀 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *