Ulvepige

12906754Title: Ulvepige
Bog i serie: 2
Forfatter: Helle Ryding
Fra Serie:  Klintespind


Kort resume

Kongebjeregt er lukket og Serpina kan ikke komme ind til sin familie, dog inden at bjerget nåede at lukke sig nåede en tjenerinde at komme ud for at give Serpina hendes faders horn og for at fortælle hende hvilken skæbne hendes familie havede fået da Uninden blev fjernet fra hendes sø. Alt dette er slagnens og dens bægers værk. Sonia er under angreb af et fjendligt rige og slangebæren er i gunst med angriberne og er sejlet fra landet.

Serpina og Noatan må nu tage efter troldmanden for at få vandånden (undinen) tilbage for at redde Serpinas familie og Noatan´s folk. Sonia er nu faligt at være, med de fjendlige tropper og broderskabet som rasere befolkningen.

I den sidste bog høre man at Serpinas søster Selene har efterladt et brev til Serpina hvor det fortæller at hun er taget med den hun elsker, dog er denne person en og samme person som slangebæren. Serpina ved ikke om hun ved dette, dog ved hun at hendes søster er sejlet afsted med ham og den bortførte vandånd. Serpina og Noatan står alene over for den store udfording at bringe vandånden tilbage for at redde Serpinas familie og måske bagefter også bringe vandpånden tilbage til Noatan´s folk for at redde dem fra deres forestående undergang.

Dog med det mere håbløse humør og stemning som er i denne bog er den mere mørkere i stemmningen end den første er.

Mere vil jeg ikke sige om hvad der sker, da jeg mener at dette ville ødelægge meget af fortællingen.


Anmeldelse (Min mening)

Som den første bog er denne også helt fantastisk. Spændingen og det lidt håbløse i hele deres situration. Denne bog lever op til sin foregænger og føre historien og Serpinas og Noatan´s færd videre. Jeg var trylebundet til denne bog som jeg var til den forrige bog.

Serpina er modig og stærk. Hun holder ved og selvom det hele virker håbløst så ved hun at hendes familie´s eneste håb er hvis vanånden bliver sat tilbage til hendes sø, og dette kan kun ske hvis hun finder hende igen og redder hende fra slangebægeren og slangen selv. Men hun har også Noatan til at holde hendes humør og hendes mod oppe på hele deres rejse. Sammen holder de hinandens mod og håb oppe så de kan fortsætte.

Kort sagt holder jeg meget af denne serie og jeg elsker dette univers hvor historien finder sted. Historien og selve personerne er gribende og så godt beskrevet.

Jeg kan med store bokstaver ANBEFALE denne bog og denne bogserie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *