Månebarn

94c5d5e0d6ffc56575f9bb02d9c7c4d4Title: Månebarn
Bog i serie: 3
Forfatter: Helle Ryding
Fra serie: Klintespind


Kort resume:

Serpina har fundet Noatans land som er gemt for resten af verden. De har ogsp fundet Noatans folk og set at slangebægeren prøver at befri Grethe som er en ond ild demon fanget i det forhenværende borg af Mithram. Sergerne står stadig ikke godt til for
Noatan´s folk og det er belevet gjort værre af at Grethe nu er mere vågen end før, hun ved at slangebægeren søger efter der hvor hun er fanget og prøver at befri hende. Derefter drager de derfra igen for at finde slangebæren inden at han når at befri Grethe samt for at redde Undinen inden det er for sent.

De finder hans tilholdssted og finder også Serpina´s søster Selene der i hans selvskab. Serpina erfare så nu her hendes Søsters sande væsen. Om hun er en forrædder eller bare forelsket sig i den helt forkerte.


Anmeldelse (min mening)

Som de to forrige er denne også en fantastisk bog. Den anden bog var mere mørkere i stemningen end den første var. Også var Serpina mere et barn i den første bog, hun var naiv og det skyldes ikke kun hendes “alder” men også på grund af den uvidenhed hun har om omverdnen. Hendes uvidenhed er dog ikke helt hendes egen skyld. Den anden bog er her hvor hun står uden sin familie for første gang og er nød til at klare sig selv i omverdnen som hun aldrig har skulle før. I den anden bog er hendes tranformation fra Pige til Kvinde. Første bog – Pige, Anden bog – går hun fra pige til kvinde, Tredje bog – kvinde.

Så kommer vi så denne denne bog. Denne bog er der ingen uvished. Hun ved hvad hun står over for og hun er bange, men dette skal ikke stoppe hende i at gøre alt for at redde verdnen, sin familie og Noatans folk. Hun ved hvad hun vil og nu ved hun at hun bare skal kæmpe. Fra et liv i beskyttede omgivelser er hun nu stærk nok til at stå på egne ben, og kæmpe for sin familie og verdnen i sig selv.

Jeg har grinet og jeg har grædt med denne bog og da jeg lagede den fra mig var jeg mere end glad for at jeg havde læst denne serie og oplevet denne utrolige historie. Jeg håber at andre der også læser denne serie vil nyde den lige så meget som jeg har gjordt. Jeg er glad for at jeg har købt denne serie så jeg en dag kan genlæde denne fantastiske serie når jeg igen vil opleve denne historie.

Denne diste bog i denne serie var en var en smuk slutning på en medrivende bogserie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *