Hjerter

Jeg har nu bestemt mig for at jeg vil give bøger hjerter efter hvor meget jeg har holdt af dem og nudt at læse dem. Hvor der skalaen går op til 6 hjerter. Og for at give et peg om hvad de forskellige antal hjerter betyer for hvor meget jeg har elsket bogen så her kommer der

× – Er for det udsandsynlige tilfælde at jeg ikke har kunne læse bogen færdig fordi den ikke lige var noget for mig eller jeg bare ikke kunne lide bogen. Som salgt udsansynligt men jeg vil ikke frasige muligheden. Her er den skrevet komentar vigtigt for jeg vil prøve objektivt at fortælle hvad jeg ikke var så vild med og hvorfor.

♥ – Den var en ok og det var en fin historie men det er ikke helt noget jeg ville læse videre på numindre den næste bog i serien ser mere spændende ud eller hvis jeg ikke rigtigt kan finde noget jeg har lyst til at læse for øje blikket. Ikke min ønlingsbog men kunne stadig lide den, det var ikke spildt af min tid men kommer nok aldring til at læse den igen.

♥ ♥ – Denne bog kunne jeg kan god lide at læse. Det var spændende og hyggeligt. Men den var ikke svær at lægge fra mig igen hvis der var noget andet som optog min opmærksomhed. Ville nok heller ikke snakke meget om den. Men ville stadig læse videre hvis jeg ikke har nogle andre mere præserende / spændende bøger på læselisten.

♥ ♥ ♥ – Jeg holdte af denne bog og jeg har nydt at læse den og holdte virkelig af historien. Jeg ville anbefale den til en ven som jeg ved har en ligende smag i bøger eller bare hvor jeg ved at de måske ville kunne lide den. Jeg ville helt klart læse videre hvis der er flere bøger som i en serie og glæde mig til at læse videre.

♥ ♥ ♥ ♥ – Jeg kunne virkelig godt lide denne bog og vil anbefale den til en ven med samme smag i bøger som ligner denne. Samt mens jeg læser den vil jeg nok fortælle at jeg er ved at læse en fed bog til mine veninder og familie i normal samtale. Denne bog ville jeg nok tænkte tilbage på med galde tanker og også helt klart læse den næste bog i serien hvis ikke der er andet som lige afholder mig fra det. Jeg ville nok også være meget intraseret hvis jeg fandt andre bøger af samme forfatter.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ – Jeg elskede også denne bog og kunne ikke lade vær med at lave et lille hop. Kunne godt finde på at læse den igen.  Jeg anbefaler den til andre bog elskere. Dette er det nivu at jeg elsker denne bog at det ikke er ude af kontrol, jeg vil på et tidspunkt søge efter om der er mere til denne bog, enten som serie eller mere fra samme forfatter som jeg ville være intraseret i. Denne bog har jeg haft meget svært ved at lægge igen men kunne godt hvis der var noget mere præcerende i mig liv som krævede min opmærksomhed. Kunne godt tænke mig at eje denne bog.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ – Jeg er helt vildt oppe at køre, jeg ELSKER denne bog denne historie. Jeg kan næsten ikke lade vær med at hoppe op og ned af bare glæde. Kunne finde på at læse den igen. Jeg vil SÅ! meget anbefale den til alle jeg ser!!. Det er en bog hvor jeg med det samme googler efter om der er mere af samme forfatte eller om det er en serie lige meget hvad klokken er. Kunne ikke slippe bogen for alt i verdnen!!!. Denne bog må jeg bare eje!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *