Dark Lover (vampyrkongen)

580292e37b7b6ae80343d426dd2c67f2Title: Dark Lover
Dansk title: Vampyrkongen
Forfatter: J. R. Ward
Fra serie: Black Dagger Brotherhood
Bog i serie: 1


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Kort resume

Det hele starter med vampyren Darius. Han er på en natklub hvor han snakker med sin ven Torment og venter på Wrath vampyrkongen. Har en tjeneste at spørge Wrath om. Darius datter er en halvblods vampyr og lever sig liv i menneskeverdnen, hun er journalist og hedder Elizabeth men bliver kaldt Beth. For at klare forvandlingen til vampyr skal hun have blod fra en han vampyr og som halvblods er hendes chancer for aligevel at overlever forvandlingen små. Derfor spørger Darius vampyrkongen Wrath om han ikke kunne give hende blod, da hans blod re helt rent, ikke en dråbe menneskeblod løber i hans årer. Men han vil ikke hjælpe en halvblods.

Skjult i menneskeverden lever også vampyre. Skjult i skyggerne er der en krig i gang som mennesker ikke kender noget til. En krig mellem vampyre og Eleminatore som er en slags udøde som engang har været mennesker som tjæner Omegaen. Disse prøver at udryde alle vampyre og dette har sin indvirkning. Vampyr rasen er blevet meget lille og svag. Black Dagger Brotherhood er et broderskab af vamvampyre som er større og stærkere end resten af deres race. Disse hanners arbejde er at bskytte deres art og dræbe elemineringsgruppen.

Efter Darius møde med Wrath sætter han sig ud i sin bil, da han prøver at tænde motoren sprænger han og bilen i luften. Et værk af en eleiminator.

Efter Darius død tager Wrath aligevel opgaven på sig at tage sig af Darius´ datter og hendes forvandling. Men så ikke mere. Hun vil få hendes faders (Darius) formue at leve på efter forvandlingen. Men da han tager hen for at se hende og for at forklare det hele til hende som snart vil ske med hende, bliver deer komplikationer i hans plan.


Anmeldelse (min mening)

Denne bog har jeg læst to gange nu. Den første gang var for et godt stykke tid siden. Efter jeg havde læst den begymdte jeg på den næste lige med det samme og regnede/ håbede på at høre mere om Beth og Wrath. Men historien havede taget en drejning. Jeg fandt ud af at den næste bog og de næste bøger efter det, at hver af bøgerne handler om hver enkelt broder i broderskabet. Jeg blev lidt skuffet da jeg havde håbet af høre mere om de personer jeg allerede havde læst så meget om i den første bog. Så jeg kom ikke rigtigt videre med den næste bog før jeg skulle aflevere den igen på biblioteket. Så efter det faldt min interesse på andre ting og andre bøger.

Så for ikke lang tid siden begyndte jeg på serien igen.

Selv efter anden gang jeg læste denne bog syntes jeg stadig at den er fed. Men vig bort hvis du ikke kan lide kærligheds historier og de slags hvor manden (vampyren) falder for kvinden med det samme. For hvis man virkelig får en vampyr hans kærlighed så er den for evigt og stærk samt dominerende. Jeg for min del elsker det kærligheds historien i bogen, som også er en stor del i bogen. Ud over det er der også den krig som de udkæmper mod elimineringsgruppen. Desuden er der nogle hede sex sener med i denne bog, samt i de næste, by the way. Denne bog er ikke helt for mindreårige som ikke helt er klar til at læse lidt om det frække 😀 .

Handlingen er medrivende og personerne er til at føle på og er meget forskellige. Bogen er skrevet sådan at man hopper fra person til person, så man ser historien og handlingen fra forskellige synsvinkler. Det som jeg så syntes er super fedt skrevet / lavet er at for hver person som man ser tingene ud fra, ud fra deres personlighed er deres talemåde og deres tanker forskellige. Ved mændene er det mere banalt og lidt flere bandeord inde i det. Samt som de taler i dialogerne er også som de tænker tingene. Mens at Beths tanker er der mindre bandeord og anderledes fordi hun er en anden person.
I denne bog (og i serien) er dette meget udtalt, man kan næsten læse sig til hvem det er man er skiftet over til i historien. Dette syntes jeg er fantastisk. Har selv prøvet ved nogle bøger at når man bladerede over til næste side så gik der lige et minut af forviring før man lige fandt ud af at handlingen havede skiftet person. Men ikke her, her er du ikke i tvivl.

Så her er en medrivende kærligheds historie og som serie er det en medrivende krig hvor der også bliver fundet kærlighed for de fortabte brødre i broderskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *