Ny forsidebillede

Der jeg lavede siden tænkte jeg meget over hvilket billede jeg skulle bruge. Jeg ville ikke have at det skulle være noget andre har tegnet eller et billede andre har taget. Så jeg ledte alle mine billeder igennem. Jeg ville ikke have et billede af mig selv på forsiden bag min blogs navn, det ville være for kedeligt.

Heldigvis har jeg taget nogle naturbilleder og prøvede nogle af dem, men det fortalte ikke hvad denne blog var om. Faktisk kunne de mere mislede dem som nu engang ville se min side til at tro at det handlede om rejser, om naturen osv. Men ikke havd den faktsik er om.

Tilsidst fandt jeg et billede hvor halvdelen var med nogle meget smukke skyer på og det valgte jeg. Så kikkede jeg lidt efter andre temaer til bloggen som måske tilbød mere personlifiserien eller bare som ikke ksulle have noget frontbillede eller andet. Jeg ændrede ikke mit blogs tema, jeg er ret glad for det tema jeg har. Men derimod fik jeg noget inspiration til hvad jeg skulle gøre ved det.

Jeg ville da tegne. Tegne et billede til forsiden som så på denne måde kunne fortælle om hvad denne blog er om. Den skulle have alle elementer af hvad denne blog handler om og er om.

Så gik jeg igang med denne tegning og havde nogle stop og noge refleksions tider hvor jeg var nød til at tænke mig lidt om hvad jeg nu skulle sætte på.

Den står for kreativ, det står for bøger og da jeg kun tegnede hvad jeg lige havde lyst til og hvad der lige faldt mig ind så er der også en hel del af mig i dette front billede. Altså repræsentere den denne blog. Så her er det alle sammen, min front side og den første ting jeg kan lægge ind under min kreativ side.

Dog havde jeg nogle problemer med at lægge billede ind i den orginale størrelse hvor jeg fik fejl fejlmeddelelse “There has been an error cropping your image”. Så jeg søgte lidt rundt og læste mig til at det kunne være noget af gøre med størrelsen. Så jeg var nød til at lave lidt om på billede så det kunne passe. Så det er ikke af verden bedste kvalitet. Dette vil blive rettet lidt efter lidt hvis og når jeg finder på en løsning. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *