Lover Eternal

20150503_170301Title: Lover Eternal
Dansk title: Din for evigt
Forfatter: J. R. Ward
Fra serie: The Black Dagger Brotherhood
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥ ♥


Mary er et menneske med ingen familie tilbage efter hendes moder døde af kræft. Hvor hun derefter hun solgte og flyttede fra hendes moders hus og købte jeg sit egent ude i mere fredlige omgivelser på landet. Derefter fik så også selv kræft og kæmpede med det og overvandt. Nu igen føler hun sig dårlig og er bange for at skulle igennem det hele igen.

Denne sygdom har forpæstet hendes liv. Derved efter hendes kamp med sygdommen begyndte hun med frivillig arbejde på selvmords hotlinen. Men hver gang hun er på arbejde ringer der en mystisk person til hende og kun til hende. Denne mytiske person er helt stille i telefonen. Politiet har fundet ud af at denne person ringer fra forskellige telefonbokse, så de kan ikke finde denne person. Hun vil så gerne hjælpe og derfor er frustreret.

Da hun en dag er taget hjem fra sit frivillige arbejde og sidder ude i natten i haven kommer der en dreng. Han er stum. Fra sit tidligere arbejde kan hun tegnsprog og derved finder hun ud af at han er den mystiske person som hele tiden ringer til hende på hotlinen. Bella som er Marys nabo og er vampyr kommer forbi, dog ser hun et mærkeligt armbond som drengen har om håndledet. Drengen hedder John men på hans armbånd står der Tehrror på det gamle vampyr sprog. Dette er en krigers navn, et navn som kun en kriger fra broderskabet kunne have. John siger at han selv har lavet anbånet og lavet symbolerne på ambånet ud fra drømme han har.

Bella ringer straks til broderskabet for at rapotere om denne dreng. Hun skal nu tage både John og Mary med til broderskabets hovedkvater, så de kan snakke med drengen og se om han er en vampyr.

På denne måde bliver Mary indblandet i vampyrverdnen og fanget af den der hun møder Rhage. Han har en sort skygge hængende over sig, en forbandelse kastet af Den Vise Jomfru hende selv. Han har et uhyr inde i sig. Han er nød til at have stimulans af nogle beroligende smøger, kamp eller sex for at holde det nede. Ellers vil det komme ud og han vil bokstaveligt talt blive forvanlet til et frageligende væsen som har en ernorm appetit. Det dræber og fortære alt hvad den møder på sin vej. Et godt våben mod eliminatorer men han er konstant bange for at uhyret en dag sårre eller dræber nogle af hans brødre eller andre uskyldige mennesker eller vampyrer. For når det er ude bestemmer han ikke selv, han er ikke sig selv.
Rhage kæmper satdig med sit indre uhyre og endnu mere nu hvor han har mødt Mary, for af en eller anden grund er den blevet mere aktiv. Han skal have flere stimulanser for at holde den nede og alle omkring ham uden for farer, specielt Mary.

Jeg ville godt anbefale denne bog. Skrive stilen er stadig på sig højeste hvor hver person som er med og hvis øjne man ser handlingen ud fra, har sin helt egen stemme. På teksten kan man se hvem man er inde i hoved på, dette er så fedt skrevet. Jeg bliver satdig helt rørt og fanget af den intense kærlighedshistorier som denne serie giver. Det var et smart påfund at Rhages indre uhyre er mere aktivt og endnu mere tættere på at bryde ud hele tiden.

Bogen under tema er krigen som hersker mellem vampyre og elemitorer men det entlige emne er hver broders indre demoner og/eller problemer. Rhages største problem er han forbandelse som øddelægger han inde fra. Hans liv er belevet en kamp for at holde uhyret nede så han ikke gør nogle uskyldige eller nogle af hans brødre ondt. Denne mulighed for at gøre andre ond tynger hele hans verden og eksistens. Han er blevet helt tom inden i og kan kun længes efter den dag hvor forbandelsen bliver ophævet. Han har allerede kommet igennem det meste af sin tid med sin forbandelse, og resten af tiden er bare en kamp for at undertrykke bæstet til den dag hvor den bliver fjernet fra ham for altid.

Alt i alt en hjertevarm kærligheds historie hvor der også er spæding og kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *