Lover Awakened

black-dagger-brotherhood-3Title: Lover Awakened
Dansk title: blodslaven
Forfatter: J. R. Ward
Fra serie: The Black Dagger Brotherhood
Bog i serie: 3


♥ ♥ ♥ ♥


Hun vampyren Bella er tiltrukket af den mystiske og rimlige humørsyge Zsadist. Men Zsadist er en forhenværende blodslave/ sexslave for en ring hunvampyr, hvor han var ved henne i flere årtier. Dette ødelage ham så da han eneste måde hvorpå han kan komme af med sin smerte er at få påført sig fysiske smerter.

Han er en broder som er kendt for ikke at drikke fra andet end mennesker og mange gange efterlade disse mennesker helt tømte og døde, dog er dette ikke sundt eller nærene for ham. Han spiser ikke tilberedt mad da han ikke stoler på nogen og spiser da hellere et æble eller to som igen ikke er meget nærende.

Selvom han virker skræmmende og som en af de mest rådene æbler man kunne finde liggende på jorden ved et æbletræ, så er hun helt betaget af ham og meget intraseret samt kan ikke helt slå ham ud af sit hoved. Men så bliver Bella fanget af en eliminatore som er besat af hende da hun ligner den kone han havde da han engang var i live. Nu er det op til Zsadist til at redde hende.

Det jeg godt kan lide ved denne bog er de flas back der er. Fra de tidligere bøger ved vi at Zsadist har været en blodslave ved en højtstående vampyrhun. Vi ved også at hans broder ledte efter ham mens han var fanget ved denne forfærdelige kvinde og først fandt ham efter 100 års søgen. For at redde Zsadist var han nød til at ofre sit ben. Alt dette ved vi men ikke omstændighederne om hvorfor Zsadist er som han er. Hvorfor at hans tweilling har så meget skyldfølelse, hvorfor han er så omsorgsfuld over for denne kolde vampyr som Zsadist er.

Nu høre man hele bag historien om hvorfor Zsadist er som han er og hvad der er sket i deres fortid. Både fra Zsadist og hans tweillings vinkel. Når man er blevet gjordt fortræd af nogle udefra, når man ikke stoler på nogle udefra undtagen ens familie så skal helingen også komme ude fra. Man skal vide at det ude fra ikke kun er ondt og vil en det onde.

Man kan godt få lidt ondt af Bella og hendes kamp for at komme tættere på Zsadist som siger at han ikke vil tættere på hende og hun skal holde sig væk. Men han kan også føle det som er imellem dem og det skræmmer ham.

Endnu en sød kærlighed historie. Dog skal det siges at det jeg skriver er om primær historien, altså historien som omhandler Zsadist og Bella, der sker meget mere handling i krigen bag og omkring deres historie. Dog skal det også siges at mine hjerter til denne bog er givet til hele bogen i sin helhed. Jeg vælger bare at undlade at fortælle for meget om historien så jeg ikke spolere for meget. Så der stadig er noget overraskende i historien.

Jeg kan lide denne serie hvor denne bog er lige så god som de andre, dog hvor den første bog var den bedste indtil videre. Men det kan meget vel være hele det forunderlige med at man skal præsenteres til hele dette univers.

Kan stærk anbefale denne bog og jeg glæder mig til den næste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *