Lover Revealed

1763

Title: Lover Revealed
Dansk title: Den Skjulte Broder
Forfatter: J. R. Ward
Fra serie: The Black Dagger Brotherhood
Bog i serie: 4


♥ ♥ ♥


Denne bog handler om Buch som er et menneske. Han var i politiet i den første bog men efter han er blevet rodet ind i vampyrens verden og broderskabet bor han nu sammen med dem og hjælper dem så meget han kan. Dog er der ikke meget han kan gøre føler han selv, og brødre prøver for meget at beskytte ham til hans smag. Butch er meget forelsket i Marissa og også omvendt dog er de nu kommet væk fra hinanden og Buch er ved at gå til på grund af det.

På samme tid er Buchs bedste vampyrven, Vishous, ved at udvikle nogle forbudte følelser for Buch.

Jeg må sige at denne bog ikker er så god som de andre var dog stadig god.

For de andre bøger har jeg hele tiden syntes at hoved historien med de to hovedpersoner var det mest spændende, dog i denne bog syntes jeg at alt det der sker ved siden af er det mest intersante. Butch har sådan et stort behov for at være en del af brødrene og kunne hjælpe dem hvor han samtidig også længtes efter en kvinde som er helt sikker på han ikke kan få. På grund skelnet mellem deres raser, at han er et menneske og hun er en vampyr. Han ser det som en stor hindring. Samt ser han også hendes høje byrd i vampyrenes samfund som et stor skæld imellem dem. Det virker på det nærmeste helt sørgeligt hvor meget han higer efter det han ikke er.

Lidt en cliche at være fanget mellem to verdner uden helt at holde til i nogen af dem. Han føler sig lidt alene i det hele. Samt er det så åbenlyst at de Butch og Marissa holder af hinanden, det var helt åbenlyst i de sidste bøger og det som holder dem adskildt er blot uvidenhed og stolthed. At de begge føler sig lidt afvist uden i grunden har fået en afvisning af den anden, og derfor ikke vil være den til at opsøge den anden. Så istedet for at snakke med hende så gemmer han sig i en busk ved hendes grund og prøver at få et glimt af hende. Dog finder de ud af at det den kløft de begge syntes var imellem dem ikke eksisterede i virkeligheden og finder hinanden.

Primært en god bog men de andre var dog bedre efter min mening. Da jeg havde læst denne glæede jeg mig til den næste da denne var om Vishous, en vampyr som har synske og ødelæggende evner. Jeg glæde mig til at lære om ham og høre hans historie og hvorfor han har disse evner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *