Bog på vej!!!!

For nogle dage siden bestilte jeg en bog fra Saxo som jeg glæder mig helt vild til at læse!!! Der var to udgaver, paperbag og Hardback. Jeg mener selv at at hardback er bedre end paperbag da med en bog i hardback så holder bogen lidt længere og bedre. Totalt kan den bare tåle lidt mere 😀

Dog var det så uheldigt at de ikke havde bogen i hardback hjemme på lageret, så jeg er nød til at vente på at de får den på lageret igen og derefter at den bliver sendt til mig. Var lidt nede over dette.

Havede endeligt besluttet mig for at købe den så jeg kunne læse den, og lidt i mit hoved kunne det ikke gå hurtigt nok. Så man føler sig lidt trist når det viser sig at det vil gå lidt længere tid end man lige havde håbet på. Dog kunne jeg have valgt paperback som de allerede har på lager. Men jeg foretrækker hardback og må vente for det.

Men er kommer de dejlige nyheder!!! 😀

bog på vej (1)

Var lige inde og kikke og min bog er på vej til Saxo´s lager nu 😀 Så det går forhåbenligt ikke meget længe før at den er på lageret, til den bliver pakket og sendt til mig og at jeg så kan læse den. 😀 Weeee 😀

Så er det bare at være toldmodig lidt endnu 😀 Jeg regner selvfølgelig ikke at de kan overholde at levering datoen bliver den 15 dog at det er deromkring at jeg kan glæde mig og holde øje med mail og sms om hvornår den lander ved pakkehuset. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *