Neglelak Stempel

sættet

For et stykke tid siden købte jeg dette negle stempel sæt i Matas. Vi har nok alle der syntes det er dejligt at have pæne negle og os som elsker at være kreativ. Der er så mange ting man kan finde på nettet om hvordan man kan bruge neglelak på sine negle på kreative måder. Men det er ikke alle som er lige til at gøre efter. Og hvis man har en lille drøm om at lave små figurer på neglene så er er det helt ude i hampen med at lave det i frihånd.

Så er det anden alternativ at man kan købe negleklistermærker som kan være små figuere og andre søde ting man kan klister på neglene. Men dette er en midlertid løsning og klistermærkerne vil slippe op på et tidspunkt.

Men så støtte jeg på dette lille sæt i Matas. Med nogle plader med forskellige små figurer, som blomster, dyr, hjerter, stjerner og andre symboler og andet. der følger 2 plader med til sættet og man kan altid købe flere palder hvor der på hver plade er cirka 7 symboler/ figurer som man kan bruge.

Med sættet følger der en depent sort og hvid neglelak som kan bruges til pladerne. Der er en skraber og en stempel dims så man kan få neglalak figuren/ symbolet fra pladen hen på neglen. Samt følger der 2 plader med sættet. I kan se sættet på Depents egen side her. Men som sagt købte jeg den i en Matas butik til 99,- kr. Men man kan også købe det på Matas hjemmeside hvor det hedder Depend Stampling Kit, men der koster den 129, kr (sidst jeg kikkede).

20150511_160451

Et billede af mine egne negle efter jeg har leget med neglelak stempel sættet.

Her på dette billede kan man se et eksempel på hvad man kan lave med sættet. Man kan sætte hjerter på som denne eller man kan sætte blomster motiver på. Jeg har valgt et underlag i en nuance lyserrød, en neglelak også fra Depent neglelak serien, med et motiv af hjerter i sort, som var den sorte neglelak som fulgte med sættet.

trin for trin

Billede oven over viser hvordan man bruger sættet. Disse billeder er taget ud fra negle stempel sættets forbrugs vejledning. Først pensler man neglelak på et af motiverne på negle stmpel sættes plader. Det næste skridt er at man bruger skraberen til at skrabe overflødeig neglelak væk fra motivet. Derefter bruger man stemplet og trykker det mod motivet hvor man har penslet med neglelak, ved dette vil den være på stemplet og hurtigt skal man trykke stemplet, med motivet nu siddende på stemplet, på neglen som du gerne vil have motivet på. Og ta da så har man et sødt lille motiv på sin negl.

Der er i virkeligheden uendelige muligheder. Man kan bruge andre farver og andre neglelakker til motiverne på pladerne. Der er mange muligheder og det kan bruges uendeligt, hvis bare ikke pladerne eller stempelt ikke går i stykker. Så de motiver der købes man bruges indtil du ikke har neglelak du kan bruge til motiverne.

Det tager nogle forsøg til at vænne sig til hvordan man lige skal gøre og i hvilken hastighed for at få det bedste resultat. Men efter man vænner sig til det så er det både sjovt, let og fedt at bruge og at være lidt mere kreativ med sin neglelak end bare en farve.

Jeg har nu brugt den op til flere gange på flere forskellige måder og har fundet ud af at den bedste neglelak at bruge er lidt tykkere neglelak som ikke er det mest hurtige til at tørre. Depends egen neglalakke er derfor fantastiske til stempel sættet. Men det er nok også derfor at de sælger sættet. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *