Min bog er kommet!!!

20150513_160556 - CopySå kom mig bog endelig 😀 weee 😀 Efter lang ventetid kunne jeg endelig hende min bog ved det nærmeste posthus. Og for at få noget frisk luft og lidt motion gik jeg de 3,5 kilometer der ned 😀 Og frisk luft fik jeg, sikke et blæse vejr ;D

Men det kunne ikke gå for stærkt med at komme hjem igen for at pakke min længe ventede pakke op. Så jeg tog bussen hjem igen :p .

bog er kommet

Her er så min smukke bog 😀 Jeg glæder mig sådan til at læse den!!! Kan næsten ikke vente med at gå i gang med den. Dog er jeg nød til at vente lidt 🙁 Har lige hentet en bog jeg for længe siden havde reseveret på bibloteket som jeg også glæder mig til at læse. Så min nye bog må vente til jeg er færdig med den anden, desværre 🙂 Men nu kan jeg trykt tænke på at den venter på mig på min bog reol til jeg er færdig med den anden bog 😀

Jeg kan dog allerede sige at jeg allerede elsker bog coveret. Det har noget af et fedt design. Og da jeg lige bladrede i bogen kunne jeg også se at for hvert afnsit er der også torne grene tegnet i bogen lige som på coveret. 😀 Det kan ikke blive mere finere 😀 Elsker når der er små tegninger af ting/ symboler som høre historien til. Desuden elsker jeg også når der er kort i bøger hvis der er noget med en rejse af gøre eller flere riger osv. Det gør det meget nemmere for læseren at plasere det hele i handlingen. Fantasien er en fed ting at bruge til dette men geografi har nu aldrig været min stærkeste side så elsker når jeg lige kan kikke i enden/ foran i bogen og lige placere stedet på kortet. Og ja denne bog har også et kort i den!!! 😀

Jeg har nu mange timers  spændende læsning foran mig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *