logo!!

Nu har jeg fået mig lavet et logo og fået det sat ind på min lille hjemmeside!!!. 😀
Jeg brugte meget af min tid i går inden jeg skulle på arbejde på at finde den helt rigtige skrift at skulle skrive med. Det resulterede i mange stykker papir med øvelses bokstaver i lilla blæk. 😀 Hvor efter megen øvelse så blev jeg endelig tilfreds.

Så ville jeg også have en tegning på med til mit logo. Det skulle være noget jeg holder af og noget som jeg ikke allerde har på mit header billede. Så med blæk fik jeg lige fikset en lille kat sammen.

Så kom alt retegering af både logo figuren og bokstaverne så det hele passede sammen i størrelse osv. Derefter var der noget roderri med koden til Header med at finde det rigtige sted og de rigtige ting at ændre for at få mit logo til at være der hvor det skulle være.

Det hele endte med at jeg fandt ud af at selvom jeg læser om koden og tror at jeg har styr på det, så har jeg det overhovedet ikke. Derfor gav jeg op og ventede til i dag så jeg kunne spørge min dejlige kærste hvorfor det ikke virkede. 😀 Og tada nu virker det og her er så mit logo 😀

færdig stor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *