Nye neglelak redskaber

Så har jeg købt mig nogle nye neglelak redskaber til at være endnu mere kreativ med min neglelak. Efter jeg havde skrevet den sidste post om neglelak stempel sættet, så jeg på matas hjemmeside at de har et andet set hvor der er nogle redskaber i til at være kreativ med neglelak. Desuden var der også rim stem osv. i.

Jeg tog så ned til matas i byen og kunne i midlertid ikke finde sættet. Dog fandt jeg de redskaber der er i sættet. ;D Jeg var mere opsat på redskaberne end jeg var på de glimmer sten som også fulgte med sættet. Så jeg købte lige to ting at lege med neglelak med. 😀

IMG_2648

Disse er fra Depent. Den ene hedder Nail art brush og er en tynd pendsel. Den anden hedder Dotting tool og kan lave prikker med neglelak og meget andet, denne har også to forskellige størrelser af dutter.

Jeg havde for nogle måneder siden set noget neglelak art på nettet som jeg syntes var helt vildt sødt. Men de redskaber som var blevet beskrevet til at lave dette kunstværk havde jeg ikke og at prøve at skulle lave det med de pensler der følger med diverse neglelakker er en helt igennem umulig tanke. Men nu har jeg så de redskaber der skal til for at lave noget mere småt. 😀

20150513_133643

Det jeg havde set var nigle som havde lavet kirsebær grene med blomster på. Jeg syntes det var extremt flot. Nu prøvedej jeg selv at lave nogle kirsebærblomster med de nye redskaber. Først lagede jeg et underlag af hvidt. Derefter brugte jeg penslen til at lave grenene. Dette syntes jeg selv ikke gik helt efter planen, da de blev meget mere tykkere end jeg lige havde tænkt mig. Derefter brugte jeg “Dotting tool” til at dutte forskellige farver af lysserrød på grenene.

Resultatet er meget sødt men det kunne nok blive endnu mere sødere hvis man lige havde noget øvelse med disse redskaber. Det har jeg ikke endnu 😀 men jeg glæder mig til at lege med de muligheder de giver af kreativitet. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *