Et stykke af mine tanker

Kender i godt den ønsketænkning “jeg kunne nu godt tænke mig” eller “jeg kunne god lide at….” Eller “jeg ville så meget ønske noget….”. Jeg ønsker mig mange ting, nok som alle andre også ønsker sig mange ting.

Jeg har nok altid været den meget forsigtige type, den type der altid tjekkede alle ting før jeg gjorde noget. Jeg elsker at planlægge, det giver sådan en dejlig ro, at man ved hvad der skal ske og man ikke lige om lidt skal tænke på det, at sætte en lille seddel op med nedfældet planer. Det er min ting. Jeg kan ikke få min gud forstå at folk vil handle hver dag bare fordi de ikke vil have bestemt hvad de skal have til aftensmad den næste dag.
Har faktisk en storebroder som gør dette, handler hver dag fordi han ikke gider planlægge eller være bundet til en ret hvis han nu har lyst til noget andet. I min lille lejlighed og min lille verden planlægger jeg en madplan for en uge af gangen. Faktisk har min kæreste ikke så meget imod det da det betyder at han kun skal handle en gang om ugen (han hader!!! at handle). Så sådan er det blevet.

Så for sådan en som mig, så har jeg med alderen fundet ud af at det er det færeste at man faktisk helt kan planlægge. Livet skal nok komme om hjørnet som en anden godzilla og smadre de planer man har lavet og bygget op.
Og så er man jo nød til at tage de sørgelige rester og prøve igen.

Jeg prøve at planlægge og bestemme hvor lang tid det skulle tage før jeg var færdig på en uddannelse og skulle ud på arbejdsmarked. Af skæbnens veje så kunne jeg ikke holde denne plan og var nød til at tage nogle omveje. Hvor, jeg nu er på en af disse livets omveje.

Som lille fik jeg af vide at hvis man arbejder hårdt nok skal man nok nå sine mål før eller senere, dog skulle man vælge sine kampe med omhu. Men at arbejde hårdt er ikke alt. Livet giver en vejarbejde og trafikpropper på ens vej og nogle gange når man ikke lige at dreje af så man kan undgå det.

Så ud over at skulle arbejde for det man gerne vil skal man også slå koldt vand i blodet når livet dræber de planer man havede. Sige ja sådan er det og så lægge nye planer.

Hvis livet er vinden så gælder det bare om at være bedre til at lade vær med at falde helt omkuld når vinden slår om eller prøver at velte en. Man skal stå det ud og derefter fortsætte mod sine mål. Nogle gange vil man gå mod vinden andre gange vindstille og så de helt utrolige heldige gange kan man næsten flyve på medvinden.

Så det var så et stykke af mine sene aften tanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *