Juni bogplan

Jeg blev lidt inspireret af Cautious.dk til dette indlæg. Jeg holder af at læse på den side om hendes boganmeldelser og andre hyggelige indlæg om bøger. Nogle af post var/er der også lavet lister af forskellige art. Derved kom jeg på min egen lille list af bøger. Nemlig at hver måned at lægge en bogplan ud af de bøger jeg gerne vil læse i løbet af måneden.

På den måde får jeg lidt langt en plan for hvilke bøger jeg gerne vil læse samt at jeg husker bedre denne lille liste. 😀
Jeg vil starte med en kort liste. Jeg har ikke helt styr på hvor mange bøger jeg får læst cirka hver måned, så det vil vise sig om jeg kan holde denne lille plan.
Andre grunde til at listen er kort er jeg ikke har meget tid da jeg har arbejde at se til, samt er ordblind og det er derfor begrænset hvor hurtigt jeg kan læse.

Nogle af bøgerne vil blive “læst” via lydbøger, hvor hastigheden for hvor hurtigt jeg får hørt dem er min transporttid og den tid jeg bruger på at lave mad og andre huslige pligter hehe 😀 .

Jeg håber at denne liste vil hjælpe mig til at få læst flere bøger og hele tiden opdatere min læseliste så jeg ikke på noget tidspunkt vil løbe tør for noget at læse/ høre.

De 5 Juni bøger:

 • Victory Eagles (det sidste af bogen) (bogform ; lånt på biblioteket)
  Dette er den femte bog i serien om historien om dragen Temeraire. Jeg er lige nu igang med bogen og regner med at blive færdig med den i staten af måneden.
 • A Court of Thorns and Roses (bogform ; købt og stående på bog rejolen)
  En bog som jeg lige har fået købt og leveret. Den står lige nu forførende på min hylde og venter på at blive læst. Jeg har virkelig glædet mig til at læse denne bog, dog skal jeg lige have læst den bog jeg er igang med færdig først.
 • Selection (Ebog)
  Jeg har læst meget godt om denne bog mange steder på nettet og har nu besluttet mig for at læse den. Jeg vil også her kaste mig ud i at skulle læse den på en tablet som en ebog for forandringen skyld. Jeg har indtil nu kun læst bøger som solide genstande med papir sider, man kunne bladre i og hørt dem som lydbøger. Derfor glæder jeg mig til denne nye oplevelse og anderledes måde at læse en bog på. Derfor efter jeg har læst denne bog vil jeg også skrive nogle ord om Ebog læsning. Men denne er nummer 3 på listen over sidde stille og læse bøger i Juni måned.
 • A Clash of Kings / kongernes kamp (game of thrones bog 2)
  Denne vil jeg høre som lydbog. Det er lidt af en lang lydbog så det kommer nok til at tage et stykke tid for at jeg bliver færdig med denne. Jeg høre mest lydbøger når jeg laver huslige pligter eller når jeg er på farten med offentlig transport da jeg ikke kan læse i biler og andet uden at blive meget køresyg. Men med alt det arbejde jeg har det næste stykke tid ser jeg frem til en masse lydbogs tid.
 • Gorlans ruiner
  Dette er navnet på den første bog i dens serie. Jeg har allerede læst de fleste af dem men da det er lang tid siden jeg læste dem og at der i mellemtiden er kommet flere vil jeg lige opfriske dem. Så jeg vil høre dem på lydbog. Men denne lydbog kommer efter jeg har hørt kongernes kamp som lydbog.

Dette var så min lille liste af bøger jeg har tænkt mig at læse og høre i Juni måned. Hvis jeg mod al forventning bliver hurtigt færdig med dem alle og mangler noget af læse så vil den næste bog af serien om Temeraire blive læst.

Dog skal de bemærkes at de to første bøger vil blive læst på engelsk og derfor kan det godt tage mig lidt længere tid end hvis de var på dansk.

Så det er så lidt det man kan forvente at høre om i løbet af måneden. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *