Nervøsitet

Nervøsitet er sådan en lunefuld følelse. For mig er den ved mig for tiden hele tiden. Dog føler jeg den ikke hele tiden. Det kan komme som en overraskelse hvor jeg lige pludselig bare blive overrasket af nervøsitet. For her den 30 får jeg af vide om jeg er kommet ind på min drømmeuddannelse. Det er nervepirrende og gør at det er svært at sove om natten. Hoved køre bare videre der ud af.
Det eneste man kan gøre er at vente. Og hvis jeg skal være ærlig så er jeg ikke særlig god til at vente på sådan noget, da det er af allerhøjeste vigtighed for min fremtid.
Til eksamer er det meget bedre. Der er en ventetid og man er selvfølgelig nervøs. Men man kan studere og læse lige op til. Man kan gøre sig bedre. Man kan gøre sit bedste for det bedste resultat. Med et vente på svar på om man er kommet ind på en uddannelse er noget helt andet. Man er nød til at vente og man kan intet gøre for at forbedre ens chancer. Man er fastlåst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *