Svar på uddannelse

Så fik man endelig svar. Forstå mig ret har ikke først fået svar nu men fik svar den 30. ;D Jeg fik en standbyplads som betyder at hvis der er nogen som hopper fra i sidste øjeblik eller senest 2 uger inde i uddannelsen så kan jeg få tilbudt en plads i år. Hvis der ikke er nogen der hopper fra og jeg ikke får tilbudt en plads i år så er jeg garanteret en plads næste år. 😀 Så ikke helt det jeg havde håbet på men det er da noget. Nu ved jeg at jeg har en plads på min drømmeuddannelse, men om jeg kommer ind i år eller til næste år vides endnu ikke helt. 🙂 Men jeg håber at der er nogle som havde denne uddannelse som anden eller tredje prioritet og så kom ind men bestemmer sig for at det ikke var det de ville alligevel, at de hellere vil prøve lykken igen næste år med noget de hellere vil så jeg kan komme ind i år. ;P

Men hvis ikke så har jeg nu et helt år til at spare flere penge op til mit kommende sturdier hvertfald til næste år. Det koster jo alligevel en del penge at studere. Både med at hvis man skal gøre noget ud af sit studie kan man ikke have mange timers arbejde ved siden af og tjene mere end den lille su til overlevelse samt omkostningerne med bøgerne, de er altid meget dyre.

Så igen venter jeg på om at se om jeg kommer ind i år. Intet er fastsat endnu desværre ;D undtaget at enten kommer ind i år eller næste år.

Så alt i alt så var det en ok dag den 30 og 31, trist fordi man ikke er sikker på at komme ind i år men meget glad for at man er sikret for at komme ind. 😀 Wooob Wooob!!.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *