Tilbageblik på Juni/ Juli

Juni kom og gik og det gjorde juli også, både kom og gik med både ferie og sygdom, travlhed på arbejdet og hyggelige stunder. Da jeg lige har været nede med noget sygdom så har jeg ikke kunne skrive på min blog så meget. Derfor kommer dette tilbageblik på måneden der gik lidt sent. ;P

Jeg har været nervøs og fået en standby plads på min drømmeuddannelse 😀 Så jeg er på vej. Densuden har jeg været på en dejlig afslappende ferie. Et spændende eventyr.

Jeg lavede i sin tid inden at tiden blæste væk en bogplan for Juni.

  • Victory Eagles (det sidste af bogen) (bogform ; lånt på biblioteket) ×
  • A Court of Thorns and Roses (bogform ; købt og stående på bog rejolen) ×
  • Selection (Ebog)
  • A Clash of Kings / kongernes kamp (game of thrones bog 2) ×
  • Gorlans ruiner

Dem som er blevet krydset af er bøger jeg har læst og skrevet lidt om på denne blog. Jeg lånte min kærestes gamle tab for at kunne læse selection, men af tekniske vanskeligheder drillede det mig at læse en bog på den tab så jeg opgav Ebog (kun lige for nu, indtil jeg har fundet en løsning) og reseveret den på mit lokale biblotek. Og når det kommer til Gorlans tuiner var jeg alt for travlt optaget af Game of thrones. 😀 Den skal høre igen dog sker det ikke lige foreløbeligt. Dog har jeg ikke helt stillet bøgerne på feriehylden men læst andre bøger uden for denne lille liste. En bog der hedder blodig arv og så også den næste bog i serien med Temeraire som hedder Tongues af Seroents. Som snarest muligt vil også blive beskrevet og skrevet lidt om på bloggen.

Man kan sige at nogle gange tager livet fat og så går det hurtigt. Syntes det kun var igår at jeg lavede den bogplan og vupti gik Juni måned og også Juli og her står jeg nu i starten af August.

For tiden har jeg også lavet lidt på min scrapbook og tænkt lidt over at jeg kunne vise billeder fra mine sider fra den hvis bare jeg sløre billeder af mig og mine. Men det skal stadig overvejes også hvordan dette skulle iverksættes. Men alting til sin tid. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *