Skyggens lærling serien

b08b7ccd-1dd9-46d1-82bd-56d232cf76c3

Forfatter: John Flanagan
Fra Serie: Skyggens Lærling
Orginal title på serie: Ranger’s Apprentice


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Cirka halvdelen af denne serie har jeg allerede hørt som lydbog for et godt stykke tid siden og elskede den. Nu syntes jeg at det var på tide igen at høre/ læse dem som jeg allerede har hørt igen for at friske historien op så jeg kan høre vidre på denne dejlige historie. Bogens og seriens hovedperson er Will som i første bog er 15 år gammel og så høre man om hans historie, samt nogle af de menneske han omgiver sig med, hostorie. Så man ser for det meste tingenes begivenheder fra hans synsvinkel.

Skrivestilen er enkelt men god og sjov. Historierne er spændende og har et godt plot, dog er det en lidt fredelig bog da de personer som er bogens kernepersoner ikke kommer meget til. Man ved godt at der ikke vil ske dem noget. Man kan sige at det ikke er en barsk bog, men en sjov og spændende, der sker en masse og personerne kommer i fare men det ligger lidt at de nok skal klare sig på en eller anden måde.

Jeg har virkeligt nyt at høre bogserien som lydbog når jeg tog med bus eller andet transport eller bare når jeg skulle lave mad eller andre huslige gøremål. Plottet er faktisk meget genialt og grundigt udført, der er mange ting som sker i de tidligere bøger så du ikke bare kan læse bøgerne længere inde i serien, da der er nogle ting som så er selvfølgelige, både omkring geografien og de personer som man allerede har skiftet bekendtskab med.

Det er en serie jeg holder af at læse og glæder mig til at genopfriske min hukommelse så jeg igen kan læse videre på disse dejlige fortællinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *