Den brændende bro

den_brandende_bro_-_skyggens_larling_2-17803250-frntl

Title: The Burning bridge
Dansk Title: Den Brændende Bro
Forfatter: John Flanagan
Fra serie: Skyggens Lærling
Orginal title på serie: Ranger´s Apprentice
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥ ♥


Der ulmer en krig med den onde Lord Morgarath, krigen er ved at tage form og riget er ved at gøre klar til at møde ham på slagmarken. Will og Horace bliver sendt ud på en mission til det nærliggende Celtica men de ankommer til noget helt andet end det de havde forventet. Byen er helt tom og forladt og de finder hurtigt grunden. Grunden er Morgarath som har onde planer, et plot som meget vel vil gøre han til sejr herre over denne krig.  I byen møder de en ung pige på deres alder ved navn Evalyn som gemmer sig fra Morgaraths hær for ikke også at ende som de stakkels by borer. Hun siger hun rejste sammen med prinsessen da de blev angrebet og hun var den eneste der slap væk.

Der de finder ud af Margaraths onde plan er tiden imod dem. De kan ikke nå at ride efter hjælp og komme tilbage før det er for sent. De tre unge er derfor nød til at tage sagen i egen hånd og stoppe Morgaraths plan før det er for sent.

Her kommer lærlinges nye evner på prøve. De står uden hjælp og er nød til at bruge alle deres færdigheder for at redde riget. De er i et fjændligt terreng hvor de skal genne sig fra Morgaraths tropper. At de nu skal stå alane er et fedt aspekt. Her viser også Horace og Will hvad de er gjort af.

Jeg har givet denne bog 4 stjerner fordi jeg holder af denne series fortællinger. De er spændende, sjove og bare helt igennem hyggeligt. Personerne er lette at holde af og har hver dages speceille personlighed.

Det nederste billede er fra bogens Engelske version. Jeg syntes lige den skulle med da jeg finder den engelske bog cover meget mere pænere og viser bedre om bogens indhold. Ved denne bog er personen på billedet mere som det man forestiller sig ved den engelske end ved det danske cover syntes jeg. Der er mere liv i de engelske bog covers.

ranger-apprentice-pic-1-jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *