Det vinterfrosne land

1475575_1433997772

Title: the Icebound Land
Dansk title: Det Vinterfrosne land
Forfatter: John flanagan
Fra serie: Skyggens lærling
orginal title på serie: Ranger´s Appreantice
Bog i serie: 3


♥ ♥ ♥ ♥


Will og Evanlyn som har vist sig at være Prinsesse Cassandra er blevet taget til fange af skandier og er på vej med kaptajn Eraks ulveskib til skandia for at leve resten af deres dage i trældom. Turen der op viser sig at være ingenting i forhold til hvad der venter dem. Cassandra bliver sat i køkkenet og har dog et varmt sted at være ud over det hårde arbejde de bliver sat til. Men Will har det straks værrer. Ved at han straks kommer i unåde ved den træl som har været det længst bliver han kun sat til det værst tænkeligt arbejde og af hjælp af samme træld bliver han afhængelig af en urt der tærrre på hans legme og sjæl.

Samtidig svergere Halt at befri dem men for at gøre dette er han nød til at trodse sin konge og riget. Horace tager med han på hans færd gennem Gallica mod Skandia for at befri hans ven. Men turen er fyldt med enlige riddere som i virkeligheden er bøller for den normale befolkning som hele tiden stiller sig i vejen for dem og Horace besejre en efter en. Dette er dog ikke nok og de finder hurtigt ud af at deres rejse har flere udfordringer end lige som så.

Denne bog handler mest af alt om Halt og Horace der er på vej til at redde Cassandra og Will. Men vejen er farefuld og fuld af forhindringer hvor tiden er knap for Will som er fanget i en afhængig af en urt mens han har så hårdt arbejde at det er et spørgsmål om tid før han bugger under. Dette viser en anden side af Cassandra og for hvert forhindring er er for de to til at redde Will sidder hjertet i halsen.

Denne bog er en anelse mere barsk end de to andre da den viser lidt af afhængelighed af et stof barske realiteter. Det er et kapløb mod uret for at redde Will og det er det som giver den en kant som fortjæner 4 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *