Tilbud

bluseJeg kan allerede sige at det har været en travl dag i går og dagen før. Dagen før startede jeg med at skulle på arbejde og var hjemme lidt over 18 og derefter skulle med det samme igen for at bage den del af nogle kager til næste dag. De skulle spises sammen med familie og svigerfamilie til fejring af min kæreste er færdig udlært IT- suporter. Alle elskede kagen men i alt forvirringen og travlheden fik jeg ikke taget et billede af kagen og derfor venter jeg til jeg laver den igen, for den skal helt klart laves igen, til at poste om den og skrive mere om den. Da jeg så kom hen til min svigermor hvor vi lige skulle fortage os de sidste forberedelser før alle gæsterne kom, da så hun at der var tilbud i en butik som lå lige over vejen for der ders hus ligger.

Vi måtte da begge straks over og kikke da vi fik et ledigt øjeblik og jeg fandt mig noget af en sød bluse til 50 kr. 😀 Kunne ikke stå for den ;D

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *