Månedlige udfordringer

For nogle dage siden støte jeg ind i en bogblog som havde en ny ting med måndelig udfordringer. Hver måned vil de trække en lille stykke papir og på den vil der være en udfordring som har noget af gøre med bøger.

Faktisk er det lidt sjovt timing. Jeg har via en anden blogger set en udfordring som bare gælder neglelak og som foregår hver dag i denne måned. Jeg overvejede at det kunne være sjovt at deltage men måtte erkende at mit depot af forskellige neglelak og min skill inden for feltet var mangelfuldt.

Men så i min lille internet surfing på bloglovin faldt jeg over denne blog og en udfordring som mere er min liga. 😀 Udfordringen stammer her fra. 

Jeg syntes det sinpelthen er en fantastisk ide og har tænkt mig at holde øje med det og være med så vidt det er muligt.

Den første måneds udfordring er:

“Læs en bog du har haft på din TBR-liste i mindst to år”.

Jeg kikkede lidt på min rejol om der var noget der og så derefter kikkede jeg lidt på den lange liste af bøger jeg gerne vil læse. Og så kikkede jeg lidt på nettet og fandt en serie jeg startede på og læste de to første bøger af og så af grunde jeg ikke helt husker blev den lagt på hylden og jeg læste nogle andre. Jeg mener at det er cirka 2 år siden jeg begyndte at læse bogserien og ville læse videre, så jeg har valgt den som denne måneds udfordrings bog.

fd27aeaf68cce3971459c338ae771098

 

Bogen er af forfatteren C. C. Hunter og er nr. 3 i serien Shadows Falls.Men før jeg rigtigt kan gå igang med denne er jeg lige nød til at skrive lidt om de to første bøger her inde samt lige færdiggøre og skrive om den bog som jeg allerede er igang med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *