Nye bøger til samlingen

IMG_2057 ændretForleden dag havde jeg lidt ekstra tid til rådighed ude i byen og diskuterede lidt med mig selv om det ville være smart at gå i nogle bogbutikker og kikke lidt og blev enig med mig selv om at nu hvor der ikke er længe til før jeg skal begynde at planlægge fødselsdag og invitere folk ville det være smartest at kikke lidt så man måske kunne sætte nogle flere ønsker på ønskelisten.

Princippet i planen var for sin vis god nok men jeg havde bare helt glemt hvor opslugt jeg kan blive. Så det endte med at jeg ud over at få en hel masse flere titler til min ønskeliste også købte to bøger jeg bare ikke kunne stå for.

Den ene har jeg læst mange anmeldelser om at jeg den er kommet på min TBR liste. Den anden blev jeg lidt draget af. Historien ser spændende men det som fangede mig og fik mig til at købe bogen at den foregår under havets overflade. Det kunne jeg bare ikke stå for. Så istedet for en lille kikker for at slå noget tid ihjel og måske få nogle flere titler til min ønskeliste så der er masser at vælge imellem. Så endte jeg med at købe to bøger. Dog var jeg vis nok at holde mig kun til to bøger, selvom at fristelsen var stor!!

Så helt ufarligt er det ikke lige at kikke ind i en bogbutik ;D. Så nu er der to nye bøger til min lille samling af fine mæsterværker. 😀

IMG_2077 ændret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *