Nye lysestager

Ja så har jeg købt mig nogle nye lyssestager.

I mit vindue havde jeg før en stor lyssestage i midten og så to slags af to par lyssestager på hver side af denne. Dog på en uges tid fik min kære kæreste slået det ene par i stykker. 🙁

Han gjorde det selvfølgelig ikke med vilje ;D Dog har jeg en mistanke til at unerbevist var ude efter dem. Da vi flyttede ind i vores lejlighed og jeg satte dem op i vores vindueskarm kom der en lille kommentar om at hvorfor de var så meget grimmere end de andre to 😉 Såå kunne godt være noget underbevist. ;D

Så jeg har været på jagt efter nogle nye til udfylde den tomme plads som de to andre nu døde og liggende i skraldespanden lysestager. Men har ikke været så heldig med at finde nogle nye. Så mens mig og kæresten var i Ikea kikkede jeg lige på nolge lysestager og når han nu var med så ville jeg lige ryde det ubeviste mulighed for at de blev smadret. Så for hver lysestager jeg kunne lide pegede jeg og spurgte om han ville smadre dem hvis jeg købte dem. Efter alt fra at de ville nok ikke overleve længe til fare for overhåndskast ud af vinduet. Fandt vi endelig nogle jeg syntes om og som han ikke sagde han ikke ville ødelægge. ;D

Og jeg må nu sige at de rigtigt pynter i min vindueskarm 😀 Nu skal jeg bare have købt nogle bloklys til at stille på dem ;D.

IMG_2047 ændret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *