Født ved midnat

shadow-falls

Title: Født Ved Midnat
Forfatter: C. C. Hunter
Fra serie: Shadow Falls
Bog i serie: 1


♥ ♥ ♥ ♥


Kylies her flere problemer. Hendes forældre skal skildes, hendes kæreste har lige slået op med hende og hun ser spøgelser. Hendes forældre sender hende til en lejrskole for adfærdsvanskelige unge og det er bare prikken over i´et. Hun mener bestemt ikke hun høre til på den lejrskole da hun er helt normal og hele denne sommerlejr må have en hel masse freaks.

På en måde får hun ret. Det er en sommerlejr for unge som er overnaturlige og de mener at det er Kylie også. Men så er det bare det hvad hun er for en overnaturlig skabning. Ingen ved hvad hun er inklusiv hende selv, samt ved hun ikke fra hvilken side af som forældre og deres familie hun har fået evnerne fra.

Selvom hun er meget skeptisk finder hun hurtigt nogle venner og begynder at lede efter hvad hun er og hvem hun har arvet evnerne fra.

Den første bog var spændende og jeg holdte virkelig af universet med de mange forskellige overnaturlige skabninger og hver deres kulturer. Alle de unge har problemer med deres evner og hvordan de både skal styre dem og leve blandt mennesker med dem. Hun skal lære en hel ny verden af kende samtidig med at hun skal finde ud af hvad hun selv er for en, hvilket er sværre at finde ud af end man skulle tro. Samtidig er der kærligheden som skal findes ud af hvor der står 2 drenge i rampelyset og falder for hende.

I starten virker hun lidt ynkelig og selvmelidende samt er hun en lille smule snoppet. Men det ændre sig hurigt og hun vokser mere som person. Der er også meget spæding og mystik i handlingen ud over at finde ud af hvad hun selv er for en. Dog syntes jeg at hovedpersonen meget ikke ved hvad hun skal gøre både med hensyn til sig selv, venner og drenge. Hun virker meget hjælpeløs men vokser med sin opgave. Helt ærligt kunne jeg godt lide at der skete noget forandring og at hun voksede som person men er hun lidt umoden og gør en del dumme ting efter min mening. Derfor giver jeg denne bog kun 4 hjerter. Men som sagt så kompencere det lidt at hun bliver klogere samtidig med at man lære en hel ny verden af kende sammen med hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *