Vågen Ved Daggry

8413f3d0f38a354fa1c1950377a3c0a1

Title: Vågen Ved Daggry
Forfatter: C. C. Hunter
Fra serie: Shadow Falls
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥ ♥


Kylie ved stadig ikke hvad for en overnaturlig skabning hun er eller hvem af de to drenge hun er forelsket i.

I denne bog er hun meget forvirret med alting der handler om hende selv. Samtidig skal hun passe på hende venner og dem omkring hende for den overnaturlige verden er ikke lige helt fredelig.

I denne bog samt og meget af den sidste bog er hun blevet meget mere roligere og accepteret meget mere den overnaturlige verden og at hun er en del af den. Dog er denne bog meget præget af at hun er forvirret med hensyn til alt. Der er et spøgelse som vækker hende ved daggry for at fortælle hende at en hun holder af, er i farer. Derud over skal hun finde ud af hendes egne evner og hvad hun er. Dertil kommer der også kærligheden som heller ikke er lige til. Hverken for hende eller hendes nye veninder.

Jeg kunne ikke lade vær med at blive lidt irriteret over alt den forvirring. Ikke fordi det ikke gav mening, for det ville jeg også være i hendes situation men mere fordi at hun som person bliver ved med at køre i det og køre lidt sig selv op.

På den anden side har jeg helle aldrig syntes om at nogen spiller på to forskellige heste når man snakker om kærlighed men ser overser det lidt da hun ikke gør noget med drenge men syntes hun skulle kun satse på en af gangen.

Efterhånden i bogen ud over at hun prøver at lære de evner at kende hun allerede har så kommer der mange flere til syne. Hun har super overmenneskelig styrke, hørelse, lugtesans, kan se spøgelser mm. Men kun en gang imellem, evnerne kommer og går lidt uden at det virker til at hun har nogen som helt control over det.

En del af den overnaturlige verden begynder også at kende lidt til hende men det er ikke helt til hendes fordel og hun må klare noget ikke helt velkommen interesse fra en ikke helt ufarlig del af den overnaturlige verden.

Jeg håber at i den næste bog at hun fidner ud af hvad hun er af overnaturlig væsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *