Fanget ved Tusmørke

Så kan jeg stolt meddele at jeg har udført udfordringen for denne måned!! Da jeg for et stykke tid siden faldt over en bogblog hvor flere bogblogs sammen lavede en bog udfordring der handler om at de trækker en læse udfordring fra en lille krukke hver måned. Jeg syntes simpelthen så godt om samt at det var spændende så jeg bestemte mig meget hurtigt for at jeg ville være med. Hvis i også er interesseret så er linket til udfordringen her. 

Og denne første måneds udfordring lød:

“Læs en bog du har haft på din TBR-liste i mindst to år”

Og jeg kiggede mig lid omkring og fandt denne serie som jeg havde læst de to første bøger af men ikke husket at læse videre. 😀 Så jeg fik den hurtigt lånt fra biblioteket samt også den næste bog i serien. 😀

IMG_2101

Title: Fanget ved Tusmørke
Forfatter: C. C. Hunter
Fra serie: Shadow Falls
Bog i serie: 3


♥ ♥ ♥ ♥


Kylie er igen tilbage i lejren efter hendes kamp mod hendes bortfører og healing af hendes venner. Hun bliver ved med at finde nye evner ved sig selv som hun ikke kan finde nogen forklaring på.
Hun ved stadig ikke hvem og hvad hun er og prøver desperat at finde ud af det. Samtidig er der et gendfærd som har brug for hendes opmærksomhed som er lige så stort et mysterium da den stakkels kvinde intet kan huske.

Drengene i hendes liv er heller ikke lige så lette at finde ud af hvor hun prøver at gøre op med sig selv hvad hun vil. Dette skulle man næsten tro var rigeligt af problemer for en pige men hendes bordfører vil hende det ondt og er ude på at dræbe hende da de frygter hende. Så Kylie har hele tiden nogen sammen med sig for at beskytte hende men mærkelige hændelser og attentatforsøg gør det heller ikke lettere at finde de svar hun søger mest.

Jeg tror jeg var et helt andet sted i mit liv der jeg læste de to første. Jeg havde en mening om at hun burde bare bestemme sig og at hun ikke ved hvem og hvad hun var trak ud. For nu da jeg læste denne bog var det spændende med alle disse mysterier der dukkede op omkring hende og jeg forstod fuldt ud at hun var frustrert over hendes situation.

Jeg kan rigtigt godt lide hovedpersonen da hun er meget uskyldsren på den gode måde og har let ved at tilgive og se det bedste i andre menneske og overnaturlige skabninger. Hun er for sin vis stærk for alle de forandringer hun er ude for og alle de forfærdelige ting hun ser både gennem genfærd og gennem hendes egne øjne og liv kan gøre hende bange og få hende til at ønske sig langt væk men hun holder ud og kæmper videre. Folk kan godt trampe på hende og bordføre hende og bestræbe hendes liv men de skal ikke komme efter hendes venner og nærmeste. Der træder hun virkelig i karakter og uden at tænke vil gøre alt for at beskytte dem. Dog igen er hun stadig en ung pige og hun gør selvfølgelig nogle dumme ting uden at tænke.

Sproget er meget fint dog til tider skærer det mig lidt i øjnene. Men i det store hele er sproget ok.

Med hensyn til drengene må jeg sige at jeg i den første bog heppede på den ene af dem og i den næste på den anden og så nu må jeg sige at den som jeg heppede på i sidste bog er blevet lidt besidderisk og ret dårlig til at acceptere det der betyder noget for hende, det virker lidt egoistisk af ham.

Alt i alt var det en spændende bog med mange mysterier og kærlighedsproblemer som hun prøver så vidt som muligt at finde ud af at løse hvor alle bliver glade, som er lidt svært at gøre når de handler om at to drenge har et godt øje for den samme pige. Jeg glæder mig til at se hvad der sker videre i den næste bog som nok er den næste som jeg kaster mig over. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *