Kyskager med karamelsmag

IMG_2175Så var det sådan at fra sidst jeg bagte havde jeg nogle pasteuriseret æggehvider tilbage og tjekket mit køkken for resten af ingredienserne til kyskager og opdagede også samtidig at jeg havde karamel ekstrakt. Så kom på den dejlige ide at lave kyskager med karamel smag.

Jeg må sige at det var en af mine bedre ideer til dato. Ud over bare at bruge resten af alt den æggehvide jeg havde og fik mig noget af en dejlig stor potion af lækkerier til hjemmet. Som jeg allerede kan sige at min kæreste var mere end glad for. 😀 Er nu heller ikke ked af at jeg en gang imellem i min læsning kan smule en lille hjemmelavet kyskage i munden og gumle mens jeg hygger mig med en god bog. 😀

Nu har jeg også planer om at prøve at lave nogen med lakridssmag men det bliver nok lidt senere efter jeg har fået alle disse af vejen og jeg er kommet mig over sukkerchokket. ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *