Valgt Ved Solnedgang

IMG_2189

Title: Valgt Ved Solnedgang
Forfatter: C. C. Hunter
Fra serie: Shadow Falls
Bog i serie: 5


♥ ♥ ♥ ♥


Fra bogens bagside læses:

“Kylie har forladt Shadow Falls, og flyttet hen til son farfar og grandtante for at finde ud af hvad det betyder at være kamæleon.
Ensomheden og savnet af de andre får hende til at tage tilbage. Men hun har endnu ikke valgt hverken Derek eller Lucas. Et nyt spøgelse dukker op, og en stemme begynder at tale til hende inde i hovedet.
Et møde mellem Mario og Kylie bliver afgørende. Kun én af dem vil overleve…”

Kylie er blevet sårret dybt og har besluttet at bo sammen med sine bedsteforældre for at lære om hendes egen art af overnaturlige. Hun finder hurtigt ud af at fortiden har lagt sit præg på hendes art og gjort dem mistænksomme over for alle andre overnaturlige væsner. De gemmer sig for alle andre og holder deres unge lige så godt gemt, både fra den overnaturlige verden og resten af verden. Kylie finder hurtigt ud af at hendes arts samfund er lige så forstokkede som varulvenes.

Der går ikke længe før hun savner hendes venner så meget at hun beslutter sig for at tage tilbage til Shadow Falls som nu er en skole.

Bagsiden lægger op til meget spænding, mystik og drama. Sidste bog var meget spændende og overraskende og jeg slugte side for side. Men denne bog er der kommet lidt mere en dæmper på tingene. Hovedpersonen har ændret sig meget igennem bøgerne og blevet meget mere voksen. Hun er blevet meget dygtig til at føle efter sine egne følelser og mærke efter og vide hvad hun vil. Så med hensyn til drama og kærlighed så er det ikke svært at gætte hvem det er hun virkeligt elsker og vil være sammen med.

De mystiske ting der sker er seje men de peger mod enden og peger mod en kamp, mellem hende og Mario. Med angående til spænding er der en god portion af det i denne series afsluttende bog.

spoiler allert:
Dette bliver jeg nød til at sige lidt om. Kylie mod Mario ved man at hun er langt underlegen ham i styrke. Men dette ændret på nærmest ingen basis. Fra at hun ikke stå imod ham heller ikke når der er andre som også kæmper imod ham, til at hun pludselig kan. Dette syntes jeg virker lidt urealistisk.

Bogen giver lidt en en følelse at hele bogen er en afrunding af serien, alle løse ender bliver sat sammen og afrundet og fra hovedpersonens usikkerhed kommer stålsathed og beslutsomhed.  Alle tingene falder på plads.

Alt i alt har serien været god og spændende specielt bog nr 4 var specielt spændende, hvor bøgerne lige nåede et højere plan. Men som alle gode historier kommer der en slutning og med denne bog afrunder og afslutter serien på bedste vis. Jeg kan nu sige at det var en sød historie om venskab, kærlighed og finde ud af hvem man er. Kylie gik fra at syntes at alle i lejren var mærkelige og i det hele taget nogle hun ikke ville være af og heller ville komme hjem igen. Til en meget åben og kærlig person, som prøver at se bag facaden på folk og tilgivende. Jeg elsker det at det viste sig at hun var en helt ny art som skjuler sig på grund af at de er anderledes.

Alt i alt en dejlig spændende serie og bog som jeg sent vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *