Milkshake

Her på en af mine fridage har mig og min dejlige kæreste belsuttet at lejligheden burde få en omgang, samt vasketøjet skal laves og vi burde også handle. Da vi handle mad og andre trivielle ting blev vi enige om at vi fortjente en belønning for at have været så dygtige at skulle være så produktive på sådan en dejli fridag. Så vi blev enige om at købe ting til at lave en kæmpe milkshake til hvad af os.

Efter at lejliheden så pæn ud, vasketøjet var taget samt var alle vare købt og sat pænt på plads. Så kom det endelig til at vi skulle have vores milkshake. Men da vi lavede det kom vi lige i tanke om at med at vi har købt vaniljeis og mælk manglede vi lidt smag, hvis den altså ikke skulle stå på vaniljesmag. Men så kom den dejlige kæreste på den bedste ide han længe har fået. Da han træner meget har han noget protein pulver med karamel og chokolade smag, så det kunne vi da bruge det.

Det gjorde vi så og nøj det smagte dejligt. IMG_2181

½ L vaniljeis
God sjat mælk
Tilsat en kop fuld proteinpulver med smag

De ser ikke så store og imponerende ud men det skal lige siges at selve øl galsset vi brugte er 21 cm høj og har en diameter i bunden på ca 10 cm. Sugerøret er et kæmpe sugerør som vi har nogle tilbage efter en fest vi holdte. Så på billede ser den ikke så stor ud igen men i virkeligheden så der vi begge havde slugt indholdet var vi ved at sprænges. Jeg tror ikke der er megen plads til aftensmad efter denne. ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *