Flyvehjornet´s Månedlige Udfordring #2

Så har de igen fra Flyvehjornet trukket en udfordring op af krukken og del det med verdenen. Men først tror jeg lige at jeg vil kigge lidt tilbage på sidste måneds udfordring.

September måned startede de med en udfordring der lød:

“Læs en bog du har haft på din TBR-liste i mindst to år”.

Jeg var meget hurtig til at vælge bogen som jeg gerne ville læse og som jeg for meget lang tid siden startede på en serie og kom af en eller anden grund aldrig videre med. Nu kan jeg stolt sige at jeg fik øjnene op da jeg ledte efter en bog som jeg har haft på min TBR- liste i to år. Til min overaskele var det let og jeg besluttede hurtigt at det skulle være Fanget Ved Tusmørke af C.C. Hunter. Den 20 i måneden fik havde jeg både læst den og fik den postet på min side. 😀

Men så var det bare at vente til den næste spændende udfordring der ville komme i Oktober. Og til min store glæde var den der også i dag. 😀

Denne måneds udfordring fra Flyvehjoernet lyder:

“Læs en bog du har anskaffet dig for nylig”

Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg blev. For har for ikke lang tid siden købt skønne bøger som nu bare står og frister på min reol, og nu har jeg alle grunde til at kaste mig over dem. Weee 😀 IMG_2057 ændret

Jeg må indrømme at jeg både har glædet mig helt vildt til den næste udfordring men også været lidt bekymret for hvad det kunne være. Da jeg meget gerne vil være med for syntes det er noget af en fed ide. Men alt til side for denne måneds udfordring er noget så perfekt og fed :D. Kan ikke vente med at gå igang.

Hvorfor disse bøger:

  • Den første er Jern Prøven af Holly Black og Cassandra Clara den første i en serie kaldes Magisterium.

Da jeg fandt mig selv i en noget af en farlig situation for min pengepung, nemlig at stå i en bogbutik (DAM DAM DAAAAAAAAMMMMM!!!) havde jeg forinden set rigtigt mange positive anmeldelser af denne bog og da den stod så flot på hylden kunne jeg med en pris man næsten ikke kunne sige nej til kunne jeg ikke stå for at købe den.

  • Den aden bog hedder Det blå Dyb og er også en første bog i en serie, hvor denne serie hedder Vandflammens Saga af forfatteren Jennifer Donnelly.

Jeg havde faktisk ikke læst noget om den nogen steder før jeg så den. Først var det forsiden der fangede mig. En havfrue. Det er ikke tit man ser så noget. Og af nysgerrighed tog jeg den ned af hylden og læste bag på. Jeg syntes det bare så fantastisk! Historien finder sted under havets overflade. Det mindes jeg ikke jeg har læst en roman der gør, samt lød historien til at være spændende. Så det endte med at jeg også tog den under armen.

Men jeg må indrømme at da jeg stod med de to bøger i hånden skyndte jeg mig ud inden jeg forelskede mig i flere bøger som jeg så var nød til at tage med mig hjem. 😛

Dog efterfølgende læse jeg nogle anmeldeser af Det Blå Dyb som fik mig til at vente lidt til mine forventninger måske ikke var alt for høje. Men nu vil jeg springe hovedkulds ud i læsningen. 😀 Med Jern Prøven som den første bog jeg vil læse.

Så disse to er de bøger jeg vil læse til denne måneds udfordring. 😀 Dog glæder jeg allerde til at se hvad næste måned vil bringe af udfordring. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *