Tegnet

IMG_2228

Title: Tegnet
Forfatter: Kelley Amstrong
Fra Serie: Mørkets oprør
Bog i serie: 1


♥ ♥ ♥


Da jeg hørte den som lydbog så skriver jeg lidt om hvad bogen handler om istedet for bagsideteksten.

Maya bor i en lille forskerby langt ude i ingenting omringet af skove, hvor der lever mindre end 200 mennesker. Hun er en adopteret indianske pige. Hun har altid elsket naturen og dyr hvor hun passer og plejer sårrede dyr indtil de er klar til komme ud igen. Det er snart et år siden at hendes bedste veninde døde i en såkaldt drukneulykke og hun døjer stadig med tabet af hende. Nu begynder der at ske mystiske ting omkring hende og hun dykker ned i at finde ud af lidt mere om sin herkomst samt tiltrækkes hun af den lidt mystiske skørtejæger Rafe.

Hovepersonen kan jeg godt lide. Hun er en meget aktiv personlighed som er handlekraftig. Dog plejer og passer hun tilskadekomne dyr for efter de er raske at sætte dem tilbage ud i naturen igen. Hun er god til dyr og hun holder meget af at bo i den lille by hvor skoven og narturen ikke er meget langt væk. Hun er meget praktisk, stærk og fornuftig. Hun har det ok med sin herkomst og hvor hun er nu.
Hun kan være meget stædig og er en typisk populær pige som ikke prøver på at være populær. Hun har svært ved at tilgive når man allerede har brudt hendes tillid men prøver ikke at gøre livet surt for nogen omkring hende. Man kunne sige hun er en meget neutral personlighed, med et pift af naivitet over for kærlighed og de personer som er omkring hende.

Hun er ved at finde ud af hvem og hvad hun er. Og vi skal hen i det overnaturlige i denne bog. Dog er hun ikke den stærkeste af sin art eller den med de stærkeste evner. Dette element finder jeg forfriskende. Specielt også når det viser sig at det måske ikke er helt ufarligt at være det hun er. Der sker en hel del omkring hende men hun er god til at tage det på afstand og tænke over tingene.

Romantik er der selvfølgelig men hun prøver at være forsiktig men falder alligevel for skørtejægeren Rafe.

Bogens handling er mere nede på jorden og virker troværdig ud over at der er overnaturlige hændelser blandet ind i historien.

I det hele var det en ok spændende og god fortælling som rummer mysterier som der stadig mangler at blive løst. Jeg kan godt lide at det sker ude i en mere isoleret by. En forsker by som bestemt også har sin del hemmeligheder at tage vare på. Derfor glæder jeg mig til at høre videre på næste bog og se hvad der sker og hvad historien udvikler sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *