Flugten

IMG_2230

Title: Flugten
Forfatter: Kelley Amstrong
Fra serie: Mørkets oprør
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥ ♥


Nu er siturationen spidset til. De er blevet pakket på en helikopter, efter en ulykke efter de har fundet ud af at deres borgmester som flyver sammen med dem er blevet bedøvet bliver piloten bevistløs. De styrter og de eneste overlevende er børene. De er nød til at finde hjælp da de har fundet ud af at piloten ikke arbejde for den by de levede i. Han var på vej til at flyve dem et helt andet sted hen. Derfor kan de ikke vente der og er nød til at finde hjælp før dem som sendte piloten finder dem.
De skal kæmpe sig gennem skoven og finde vand og mad samtidig med at de skal undgå dem som jagter dem og samtidig finde hjem igen til deres forældre.

Det er sværer end lige som så og deres forfølgere er mere talrige og har teknologi og ved hvor de er i forhold til dem.

Jeg kan stort sige at det er blevet et stort hak mere spændende i denne bog end i sidste. Det viser sig at der er meget mere ved historien hvorfor og hvordan de har deres kræfter samt hvorfor de bor netop i den by de gør. De ved ikke hvem de kan stole på ud over deres forældre, så de satser alt for at komme tilbage til dem. Vejen er svær og efterhånden finder de også ud af mange ting om dem selv og dem som jagter dem.

Kan de nå hjem og finde deres forældre inde deres forfølgere vil finde dem?

I denne bog sker der mange ting og det viser sig at Maya ikke er den eneste med kræfter ud over det sædvanlige i deres lille gruppe. Fra en lidt mere nede på jorden fortælling om en pige der er ved at finde ud af hun høre til det overnaturlige sker der et stort spring i denne bog. Det handler ikke kun om hende mere, det er meget større end kun hende. Samt så udvikler hun sig til det bedre og er meget mere ops på sine handlinger og tænker også meget over om hendes bedømmelser af folk og ting er helt så perfekt som hun gik og troede.

Jeg syntes at historiens drejning som startede lidt i slutningen af sidste bog til i denne bog hvor de finder ud af endnu mere er fantastisk. Jeg er spændt på at finde ud af mere og spændingen af at de bliver forfulgt og de skal prøve at overliste deres forfølgere gør det bare endnu mere spændende.

Jeg glæder mig til at høre videre i den næste bog og ser hvad der sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *