Måneds udfordring Oktober

I starten af måneden blev den anden udfordring fra flyvehjoernet trukket og i denne måned lød udfordringen.

“Læs en bog du har anskaffet dig for nylig”

Da jeg først så hvad denne måneds udfordring gik ud på kunne jeg ikke andet end at danse en lille sejr dans. Da jeg havde for nylig købt to skønne bøger der har stået på reolen og set uendeligt indbydende ud. Begge bøger jeg havde købt har jeg glædet mig til at læse, så jeg besluttede med det samme at jeg ville læse dem begge til denne måneds udfordring. 😀

IMG_2077 ændret

Jeg kom hurtigt i gang med Jernprøven, så der gik heller ikke megen tid før jeg også var færdig med bogen og dermed den første bog i måned udfordringen. Så jeg gemte den anden bog lidt ellers ville udfordringen alt for tidligt være ovre.

Men nu kan jeg sige at denne måneds udfordring er gennemført. Og jeg glæder mig meget til at se hvad den næste udfordring i November er. Indtil videre har det været 2 seje udfordringer og det er noget så spændende at se hvad November byder af læseudfordring. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *