Så blev man 22 år :D

Her den 21 oktober havde jeg fødselsdag og jeg brugte dagen på at slappe af og læse en god bog. Den 24 holdte jeg en fødselsdagsfest for den nærmeste familie og der er sket mangt og meget som jeg så tænkte jeg ville samle sammen til en post. 😀

Først og fremmest vil jeg lige præsentere min nye bog i min bogsamling.

bøger redigeret størrelse

Jeg havde set disse smukke bøger i bog og ide og havde derfor ønsket mit et eksemplar af brødrene Drimm´s samlede eventyre. Jeg var så heldig at både min dejlige kærste og forældre syntes jeg skulle have den. Så nu har jeg to bøger med brødrenes Grimm´s eventyre, samme bog bare med forskellige cover. Jeg har valgt at beholde den mørkegrønne og bytte den blå til en anden bog som også har dette fantastiske smukke udseende. Jeg har ikke helt bestemt mig men overvejere kræftigt Dracula. Jeg skal ud og shoppe med min kære lillesøster her om ikke så længe men det tror jeg giver mig rigeligt mulighed for at bestemme mig.

Men når det er fødselsdag kunne jeg ikke dy mig for at blive lidt kreativ i køkkenet. Jeg har tidligere prøvet mig med fondant og simpelthen dækket en kage med fondant og fondant figurer (før bloggen), dog var dette ikke helt en succes da kagen blev for sød/ vammel.
Så til min kærestes fødselsdag dækkede jeg i stedet for kagen med chokoladecreme og lavede fondant grise til at lege i kagecremet.

kage redigeret størrelse

I år fik jeg en anden ide. Jeg bagte den normale lagkagebund og dryppede lidt jordbær sirup i bunden, lavede hjemmelavet chokoladecreme inden i med banan. Så det hvide er royal frosting med citron jeg dækkede kagen med. Og de små blomster og grene er af fondant hvor jeg har fundet mig nogle udstiksforme til at lave små søde figurer af fondant.
Det var den bedste kage til dato. 😀
Det at den ikke var overpyntet med fondant eller creme gjorde en stor forskel. Samt citronen i royal frosting gjorde at kagen tilsammen smagte friskt og var en fantastisk tilførelse til kagen. Så nu glæder jeg mig igen til at have en undskyldning til at lave flere lagkager så jeg kan afprøve flere af mine ider. ;D

Sidst men ikke mindst havde jeg desperat brug for nogle nye sko og havde ønsket mig nogle og håbet inderligt at jeg ville være så heldig at få et par i gave. Og jeg var bare så heldig. ;D Men det jeg faktisk vil dele med jer er hvor slidte mine gamle var, som jeg fik til min fødselsdag sidste år.

sko redigeret størrelse

Til højre ser i mine game arbejdssko hvor næsten al sålen er slidt ned og til venstre ser i mine nye sko for sammenligning. Jeg kan godt sige at de gamle var ved at være rimelige ubehagelig at have på nu hvor jeg har haft de nye på, på arbejde.
Det jeg synes er utroligt er hvor meget et par sko bliver slidt af et års arbejde som tjener! 😀 Ud over sålen er de gamle faktisk i fin nok stand, dog går det ikke når der ikke er meget tilbage af undersiden af skoen mere. ;D hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *