Cocktail party

Jeg har altid ville købe cocktail glas men har ikke rigtigt kunne retfærdiggøre at købe nogen. Hvornår skulle jeg bruge dem? hvor skulle de stå? Men jeg synes nu de ser vildt seje ud. Men da jeg så så dem på tilbud fik jeg verdens bedste ide. ;D Jeg tænkte da jeg om ikke længe har fødselsdag kunne jeg holde en cocktail party for mine søde venner. ;D

I går blev min venner cocktail fødselsdagsfest holdt. Jeg kan med få ord sige at det var vildt hyggeligt og sjovt at prøve så mange forskellige drinks. 😀 Men det bedste af alt er nu alle mine søde venner som kom hvor vi alle havde en super hyggelig aften sammen. Jeg havde selvfølgelig glædet mig til at prøve en hel masse drinks men mere endnu har jeg glædet mig til at se alle de søde mennesker. I en travl hverdag som vi alle har haft her på det sidste har vi ikke haft så meget tid til at ses og det var bare så dejligt at se alle mine tætteste venner samlet. 😀

rdddJeg synes også jeg lige ville dele en af de flotte drinks også. Jeg fik taget forholdsvis få billeder da vi alle havde travlt med at snakke og hygge os. Men nogle nåede jeg at tage. ;D

Denne er fra opskriften på Purple Rain fra CUBA vokda hjemmeside. Denne var lækker men forfriskende. Da den indeholdte lime sodavand som ikke overdøver smagen kom den til at smage frisk af bær.

Jeg havde i alt fundet 16 slags drinks og sørget for at alle ingredienser var der til alle sammen. Skrevet alle opskrifterne på nogle papirer og så sat navne på små sedler der så blev puttet ned i en lille æske. Derfra skulle vi bare trække en ny drink vi skulle lave når vi var færdig med den første. 😀 Det var super hyggeligt at skulle trække en tilfældig og jeg var så heldig da jeg var den første til at trække at jeg trak min ynglings drink. ;D pina colada. ;D Vi nåede ikke at prøve alle sammen dog havde vi vores sjov med de vi nåede at prøve.

Super hyggelig aften jeg sent vil glemme. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *