Komedie show med dybvad

20151031_184409

Her til aften var mig og min dejlige kæreste til komedie show. Min kæreste elsker meget hans tv program og jeg synes også han er rej sjov. 😀 så vi satte os for at se om vi kunne komme til en af dem og fandt ud af at han holdte nogle one man shows rundt omkring.

Der var ingen pladser i Odense så vi købte billetter til i Vejen og tog afsted her til afeten i højt humør.

 

Vi har glædet os til denne weekend i lang tid da der både var venne fødselsdag (som blev holdt i går) og så i dag hvor vi skulle afsted og se dybvads show. Jeg kan kun sige at det har været noget af en fed weekend!!!!. 😀

I forhold til hans tv show så var det mere roligt. Hans tv shows har lidt et stramt program hvor jokes bliver fyret af meget intens. Mens hans one man show var mere hyggeligt hvis man kan sige det. Dog var det rigtigt sjovt!!! Jeg holder virkelig af hans måde at lave sjov med andre og sig selv på. Hvis i kender ham så laver han sjov med realitystjerner, dog laver han også sjov med sig selv. Jeg grinede igennem det hele og døde næsten et par gange af grin. Men jeg kan så sige at den sidste del af hans sjov var den sjoveste del hvor jeg sad og stor grinede. Min kæreste på den anden side stor grinede hele vejen igennem.

Det var nu også min første gang jeg skulle ud og se et komedie show og oplevelsen var helt i top. 😀 Så det har min kæreste og jeg blevet enige om at det skal vi helt klart prøve igen, det var penge godt brugt. 😀

20151031_202446

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *