A Witch in Winter

A-Witch-in-Winter-jacket

Title: A Witch in Winter
Forfatter: Ruth Warburton
Fra serie: Winter Trilogy
Bog i serie: 1


♥ ♥ ♥ ♥


Jeg har hørt den som lydbog og den jeg høre er oplæseren en kvinde med britisk aksang, så fra første linje var jeg trylle bundet da det gav bogen en vis stemning. 😀 Desuden var oplæseren også så genial at ændre stemme leje og føring alt efter hvilken person i bogen som snakkede. Samt at lave lydeffekter at snakke med mad i munden når det passade ind. Jeg blev fuldstændig fanget fra første sætning, men dette kunne også have noget af gøre med oplæserens aksang. Hvis jeg kan forstå en hvis aksang bliver jeg altid helt trylle bundet. Hvor grunden ene og alene er at jeg syntes det lyder hyggeligt/ sjovt blot fordi det er anderledes. 😀 Hehe.

Bogen handler om Anna som flytter til en ny by med sin far til et mere eller mindre håndværkertilbud. Dette hus er på egnen kendt som det uhyggelig heksehus. Der finder hun en bog som de først tror er en kogebog, men som har helt andre opskrifter gemt i den. Her i denne by finder hun ud af noget om sig selv og verdenen som hun hellere ville være fri for.

Anmeldelse:

I denne bog opdager hovedpersonen Anna at hun har kræfter hun ikke havde drømt om. Og jeg må sige at den måde hun stifter bekendtskab med dem er en lidt skæv facon, så på den måde kan jeg godt forstå at hun ikke er helt tryk ved hendes nye opdagelse. Personligt synes jeg aldtid at jeg lige skal over den del hvor de skal komme sig over at de har nogle (for mig at se) fede kræfter. De fleste unge i dag har da læst Herry Potter og mange andre eventyrlige fortællinger til at mange unge har ønsket sig at have nogle magiske evner. Så var på en måde glad for at hun havde mange betænkeligheder fordi at hun har været uheldig.

Da hun nogenlunde er kommet overens med hendes evner skal hun derefter overkomme et hekseråd. Som er dem som prøver at holde dem alle skjult. Dog er disse mere som mafiaen end de er som beskyttere af alle hekse.

Hovedpersonen Anne kan jeg rigtigt godt lide. Hun er erlig og efter min mening så har hun sin moralske sans helt iorden, dog kan hun til tider være lidt selvudslettende. Hun har en meget hyggelig måde at se verdenen på og har en kærlig natur.

Hun har stærke kræfter som hun endnu ikke kan styre samt skal hun finde ud af et nyt liv, i en ny by, i en ny skole.

Alt i alt så blev jeg fanget af spændingen og de mysterier som bogen byder på. Startede kun dagen efter med den næste bog i denne serie også som lydbog.  Jeg giver denne bog 4 hjerter da det er en god og spændende handling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *