Nyt på reolen

IMG_2381 bi stSå præcis for en uge siden var jeg ude og shoppe med min kære søster. Vi skulle ind i bogbutikker, hvor det altid er svært at komme ud med et nyt fund af en bog. Men skulle også hen og bytte en bog jeg har fået en for meget af i fødselsdagsgave. Samt fik også købt nogle. 😀 Så det blev til noget af en bunke bøger at skulle vise frem som nyt på reolen.

Vi havde noget af en hyggelig dag med at kikke på butikker og så spise frokost ude sammen. Men det blev også til noget af et slæb af bøger. Jeg har ventet med at poste dette da en af bøgerne ikke var hjemme og jeg lige skulle bestille den og derefter vente for derefter at hente den. Så tænkte jeg lige kunne vente med nyt på reolen til at alle var samlede.

  • Dracula – Jeg havde fået 2 af brødrene grimms samlede eventyre i samme specialudgave, så byttede den ene til Dracula.
  • Red Queen af Victoria Aveyard
  • Throne Of Glass af Sarah J. Maas
  • Crown of Midnight af af Sarah J. Maas
  • Stjernestøv af Neil Gaiman
  • Monster af Partrick Ness, Jim Kay (illustrator), Siobhan Dowd (Conception) – gave
  • Den Fredløse af Carina Evytt  – gave

Neden for kan man se et billede af bogen Monster sammen med en hel masse kreative ting til at lave flotte negle. ;D Dette har jeg fået af mine søde dejlige veninder. Så det betyder at også kreativitet med neglelak vil komme og spøge på bloggen om ikke længe.

monster og negleting

2 thoughts on “Nyt på reolen

    • Glæder mig også meget til både at være kreativ og læse dem alle 😀 Sådan som de står så fine på reolen og frister ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *