A Witch in Love

A-Witch-in-Love-big

Title: A Witch in Love
Forfatter: Ruth Warburton
Fra serie: Winter Trilogy
Bog i serie: 2


♥ ♥ ♥ ♥


Denne hørte jeg også som lydbog, ligesom den første. Så jeg har ikke hvad der står bag bogen men her er et lille resume.

Anna er kommet ud over de værste problemer med hekse rådet. Dog under den betingelse at hun holder det førsatte løfte om ikke at bruge magi. Det er dog sværer end man skulle tro. For hendes krafter er på fri fod og hun ved ikke hvordan hun skal styre dem. Det betyder at de bryder ud på de mærkeligste tidspunkter på alle mulige måder. Men for en heks er der også andre fare der lurer, samt kommer hun lidt nærmere om mysteriet om sin mor.

Anmeldelse:

Anna søger efter svar på sin mors forsvinden da hun var ganske lille samt hendes mor del af familien som hun heller har kendt.  Samtidig er der nogle vandaler som laver hærværk på hendes hjem hvor de skriver henvendelser til tekster der peger mod forfølgelse af hekse. Men findes de virkelig eller er det bare vandaler? Mysterierne er helt klart spændende og man kan ikke vide sig sikker. Hendes søgen efter hendes mor og hvorfor hun forsvandt samt de forstyrrelser hun foretog sig inden hun forsvandt er en gåde som Anna prøver at finde ud af. Normalt har jeg en ide om hvad og hvorfor eller bare har flere forskellige teorier. Men her må jeg så sige at jeg har ingen ide om hvorfor Annas mor forsvandt og hvorfor hun gjorde som hun gjorde. Men det som ligger lige for virker for let samt følels det som om der ligger mere under. Dog er dette skjult.
Mystik og gåder syntes jeg er spændende og jeg elsker at blive overrasket. Jeg glæder mig meget til næste bog for at se hvad alle disse mysterier føre hen.

Det virker lidt for mig at bogens problemstillinger er delt op. På den ene side er magien, som er hvorfor hendes mor forsvandt, hendes mors side af familien og hendes kamp om at få styr på hendes evner. Og på den anden side er der at hun stadig er meget usikker på om Seth virkelig elsker hende eller om hans kærlighed kun er på grund af den kærligheds fortryllelse som hun lavede i starten af første bog.

Det med hendes evner forstår jeg godt hendes problematik med. At hun er bange for at bruge dem på grund af hendes løfte med ikke at bruge dem, samt at de bare bryder ud på alle mulige måder. At hendes kræfter sætter ild til ting, starter snefald inde døre osv. Men på den anden side hvis hun ikke træner i at styre sine evner så vil hun komme til at bryde løftet om ikke at bruge sine kræfter og afsløre sig selv og de andre hekse, og det ikke med vilje.

Men hendes problematik med Seth forstår på sin vis godt men ikke at det er så et stort problem i forhold til situationen. Jeg syntes at der bliver kørt lige lovligt for meget i det. Hun burde lade sig selv være lykkelig og tro på når han siger at hans kærlighed er ægte og overhovedet ikke som der han var fortryllet. Da hun både ødelægger det for dem begge og såre dem begge. Jo mere hun køre i sin egen usikkerhed jo mere såre hun Seth og skubber ham væk. I forhold til den første bog får den samme antal hjerter men vil dog sige at hendes usikkerhed med hensyn til Seths kærlighed som er et centralt problemstilling som jeg bare syntes ikke burde være det.

Dog er der mange spændende passager og lydbogen havde jeg svært ved at lade ligge nogle gange men dog specielt til sidst. De sidste kapitler var meget spændende og nervepirrende. Jeg glæder mig til at læse videre og finde ud af mere om hendes mors fortid samt alle de mysterier som nu ligger for hendes føder. Dog skal jeg lige finde ud af hvordan jeg lige får fingrene i den næste bog da det ser ud til at jeg ikke kan få fat i den næste som lydbog og det ser ud til at biblotekerne heller ikke har den. Så der kan gå lidt tid før jeg har mulighed for at læse videre på denne serie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *