Puha tilbage igen

Bokstaveligt set har jeg ikke været væk, men mens jeg var syg syntes jeg nu heller ikke jeg var helt til stede hele tiden. ;D

Men synes lige at en forklaring er på sin plads med så langt et fraværd med så mange spændende bøger på mit program. ;D

Først fik jeg lige travlt med at arbejde og hjælpe lidt til med planlægning samt at tilberede en dessert til arbejdets julefrokost. 😀 Jeg kan sige at når man holder firma julefrokost og man arbejder som tjener i en restaurant så spiser man godt. ;D

Men op til festen begyndte jeg at være lidt forkølet. På dagen til festen rente jeg hver 10 minut ud for at puste næste -.-. Dagen efter var jeg helt stoppet, feber og hele badulien. Og nej ikke tømremænd ;D Drak ikke så meget og for det andet så får jeg ikke ubelejligt besøg af disse efter en hyggelig aften med lidt for meget indtag ud over at have lidt ondt i maven som forsvinder lige så snart jeg har fået mig noget at spise.
Så dagen efter blev det bare værre og så havde jeg lige nolge dage i sengen. 🙁  Træls men dog remte jeg lige rigtigt på nogle samlede fridage så jeg ikke kom til at miste vagter på det ;D så det kan ikke være finere hvis man nu skal blive syg ;D.

Nå lang historie kort. ;D Er tilbage og hvis ikke i dag så kommer der allerede en ny boganmeldelse i morgen da jeg kun manglede meget lidt af en bog da jeg blev syg og så her til morgen hvor jeg igen var frisk nok til at læse vupti sad jeg igen med bogen og fik slugt de sidste kapitler. ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *