Jule kreativ hygge

Sidste år og igen i år har mig og mine kære mor lavet julepynt og kreativ ting sammen her dagene op til jul. Dog er tiden med at lave kreativ julehygge ikke over endnu. Langtfra. Dog kan jeg se at der nu er så meget at vise frem at jeg starter med det samme.

Det første billede er et billede af et sæt glas vi lavede sidste år. De er mine og er en del af mit årlige julepynt. ;D

IMG_2483Det næste billede er af alle de anre glas vi lavede sidste år.

IMG_2485ddSidste år var min mor og jeg også til et julemarked hvor vi solgte nogle af dem. Så alle er ikke repeæsenteret her da vi aldrig någet at tage et billede af dem.
Som på første billede er det meningen at man putter et lys på foden af glasset og så har man en fin lys dekoration til julen.

IMG_2493Disse søde nisser lavede vi også sidste år. Vi sat sammen og hyggede med at klippe ud og sy dem sammen. Vi har lige nu 3 par af de røde og kun det ene par af de højrøde da der var mange familie medlemmer som synes de var så søde at de var nød til at have et par. ;D

IMG_2488IMG_2489Disse glas lige for oven i de to billeder er de nye vi har lavet i år. Hvor de runde af dem er nogle vi lavede fordi en vi kendte godt ville have to par med gaver i.
Og i alle gaverne er der en eller anden form for ting inden i. Fx perler eller andet jeg lige kunne finde på. Ikke fordi jeg regner med at nogen ødelægger dekoration for at se i gaven. Dog som lille havde min mor nogle små dekoration gaver til kalenderlys dekoration, som vi brugte. Jeg sad altid og undrede mig over hvad der er inden i sådan en lille gave.
En dag var der en af dem som var gået lidt i stykker og skulle smides ud og jeg fik lov da jeg spurgte til at åbne for at se hvad der er inden i.

Til min store skuffelse var der ingenting i. Det gav jo overhovedet ikke mening ikke at have noget i en mini gave. -.-.
Så da vi sad og lavede dem så puttede jeg småting i fordi at i en gave skal der være noget inden i. Da hvis det skulle ske at nogen kommer til at ødelægge den og man bliver nysgerrig og kikker inde i pakken at der så altid vil være et eller andet. ;D

IMG_2527

Og her kan man så også se et billede af en af de nye glas med bånd. Dette billede er kun med da min mor insisteret på at et billede af disse glas uden bånd var ikke godt nok.. xD hehe så her ser i det bedre billede. xD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *