Juledekorationer

IMG_2539Her den første advent var jeg nede ved min sviger familie til juledekorations hygge sammen med min kæreste. Det var mest kvinderne der stod og og hyggede med at lave nogle dekorationer men vi fik også lavet en del. 😀 Jeg fik lavet 3 i alt, et kalender lys dekoration til mig selv, en til min mor og så en mini en til at stå på min skænk. 😀

Billederne er af mit egent lys da min mor hentede sit i går. 😀

Det der startede sidste år er nu mere eller mindre blevet til en tradition som jeg glæde mig meget til i år og som jeg vil glæde mig igen til næste år.

Bagefter vi har været kreative med dekorationer så sætter vi os indenfor og spiser æbleskiver og sidder bare og hygger. 😀

Først i dag kommer dette da jeg lige også ville pynte op til jul og derved tage billede med min nye juledug nedenunder min dekoration. Samt ser jeg det som en super måde at starte december med her inde. 😀

IMG_2536

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *