Glædelig jul

Så er juledagende kommet og gået og nøj hvor de har været dejlige og hyggelige. Jeg håber at alle jer også har haft en fantastisk jul sammen med dejlige og hyggelige mennesker.

I år skulle jeg prøve noget helt nyt. Holde jul med min kærestes familie. Vi startede sidste år at holde jul sammen. Vi besluttede sidste år at vi ville skiftes med hvor vi skulle holde jul henne sammen, da vi havde været sammen i så langt tid og det også var førsre jul siden vi var flyttet ind sammen så det virkede somn et godt tidspunkt at starte. 😀 Så sidste år startede vi med at holde det ved min familie og i år var det så ved hans familie.

Jeg må indrømme jeg savnede lidt min familie da det er første gang nogenside at jeg har holdt jul uden dem. Så på den måde var det lidt underligt. Dog ikke dårligt ;D. Da jeg er en af de heldige at have noget af den sødeste svigerfamilie. 😀
Det var også helt spændende at opleve andre traditioner. En ikke helt anderledes men stadigvæk anden måde at holde jul på. Det var spændende og det var så hyggeligt at holde jul med min kære sivgerfamilie.

Jeg kan allerede sige at der ikke vil komme nogle post med nye bøger. For selvom jeg ønskede mig en del bøger så har jeg ikke nogle nye nu at vise frem. ;D Dog skal det siges at jeg fik så mange andre lækre ting, af mennesker som kender mig alt for godt. ;D To ting jeg på det nærmeste dasede ved var et stort tæppe med varme (10 indstillinger af varme) ;D og så også mus og tastatur. Sidstenævnte var simpelthen fantastisk fordi min daværende mus havde det med at sidde fast hist og her (meget irriterende når man spiller) og jeg skulle på det nærmeste hamre på tastaturet før det reagerede. Lad mig sige det på den måde at ens fingerspidser var lidt ømme efter bare en lille post skrevet her inde. ;D

Så jeg har ikke helt haft megen tid til at læse bøger i denne travle tid. Hvor i denne tid stod jeg også for risalamanden til jule aften ;D Samt så ståd jeg for tarteletterne til anden juledag til julefrokosten sammen med min svigerfamilie. 😀
Så der er massere af lave. ;D Hehe. Dog vil der nok senere komme et post om tarteletterne og risalamanden som jeg har lavet. ;D

Glædelig Jul til jer alle. 😀 Håber den ind til videre har været lige så hyggelig som min har. 😀

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *