Det nye år

Vi er nu gået ind i et nyt år, som venter med nye oplevelser og overraskelser.

December var noget af en travl måned, med mange ting der skulle nås, mennesker man skulle hygge sig med og ikke mindst en travl tid på arbejdet. Som det nok altid er for alle restauranter. Så jeg kan med beklagelse sige at jeg ikke fik mange bøger læst, som jeg oprindeligt havde tænkt mig. Dog var det noget af en dejlig hyksom måned.
Men er allerede i fuld gang med en ny bog som jeg nu i dejlig fritid kan sidde nder et varmt tæppe og hygge mig med. 😀

Noget af det mest spændende var at for første gang holde jul uden min familie i år. 😀 Savnede dem dog var det spændende at prøve nogle andre traditioner sammen med min svigerfamilie. 😀

Jeg havde også i år tilmeldt mig Frk. Hyms Secret Santa. 😀 Dette var også meget spændende. Jeg glædet mig meget til at være med og derfor så snart mailen kom med hvem jeg skulle finde og sende noget til, gik der ikke ret længe før at det var købt pakket og sendt af sted. 😀
Dog da der ikke var længe til jul var pakken til mig endnu ikke kommet. 🙁 Jeg kontakte Frk. Hyms osv. Og ved nu at det mest uheldige skete. Nemlig at pakken der var på vej til mig gik tabt. 🙁 Desværre. Men det er der ikke meget at gøre ved. Dog er jeg helt sikker på det ville have været noget fantastisk og jeg ville have elsket det. 😀
Det betyder dog også at jeg nu glæder mig endnu mere til at være med næste år, for selvom jeg ikke modtog noget grundet af uheldig hændelser så var det noget af en sød/hyggelig ide, som jeg synes er ikke mindre end fantastisk.
Jeg lærte også at kende en ny blog hvortil indehaveren af denne blog var den person jeg skulle sende en pakke til, som hedder Læsehesten. 😀

Jeg håber at i alle derude har haft en fantastisk december måned med hygge og familie og alt det i godt kan lide. Samt mande af dem som går eksamener i måde her i den første måned i det nye år, ønsker jeg alt held og energi til at gå eksamenens perioden igennem. 😀

Det nye år vil byde på mange overrakelser, dog er der allerede lagt nogle planer. Jeg ved at jeg til sommer skal starte på studie og jeg glæder mig meget til dette. Jeg ved også at studie samt også min kærestes studieopstart i dette nye år vil give os nogle trængere kår end det vi nu er vant til. Men jeg er fortrøstningsfuld og glæder mig til alt det nye. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *